Konference om bæredygtige byer

29.10.2010

Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg afholder tirsdag den 2. november 2010 en konference om bæredygtige byer. Konferencen er arrangeret i samarbejde mellem Miljø- og Planlægningsudvalg, Teknologirådet og Dansk Arkitektur Center og finder sted i Landstingssalen på Christiansborg.

Konferencen skal bidrage til en åben dialog om en bæredygtig byudvikling i Danmark. Formålet er at debattere visioner, barrierer og løsninger og fremme politikskabelse på området – at bidrage med ideer, som kan styrke en bæredygtig byplanlægning, grøn innovation og en dansk videnposition i den globale konkurrence om miljøvenlige tiltag.

Konferencens målgruppe er politikere og fagfolk fra kommuner, regioner og Folketinget samt en række videnpersoner med erfaringer indenfor bæredygtig byudvikling. Formålet er at inspirere deltagerne til mere samarbejde på tværs af sektorer, myndigheder, forvaltninger og på politisk plan.

Tilmelding til konferencen er ikke længere muligt, da der ikke er flere ledige pladser.

Oplæggene på konferencen optages og sendes på Folketingets TV-kanal tirsdag den 2. november kl. 19.00. Det vil ligeledes være muligt at se eller gense oplæggene på konferencen via Folketingets hjemmeside: www.ft.dk 

Konferencen følges op af et nyhedsbrev, som på baggrund af konferencens oplæg og debatter giver en opsamling af konferencens anbefalinger om mulige tiltag, som kan fremme en bæredygtig byudvikling. Nyhedsbrevet vil blive omdelt i udvalget og kunne findes på Miljø- og Planlægningsudvalgets hjemmeside.

Yderligere oplysninger om konferencen kan findes på Teknologirådets hjemmeside: www.tekno.dk

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]