Året der gik i Folketinget - Årsberetning 2008-09

18.12.2009

"Året der gik i Folketinget – beretning om folketingsåret 2008-09” er et nyt webmagasin, der giver et tilbageblik på de vigtigste beslutninger og begivenheder i folketingsåret 2008-09.

Der er stor interesse for Folketingets arbejde, og den internetbaserede tilgang gør det muligt at fortælle om året, der gik, i billeder, film, fakta og artikler, kort tid efter, folketingsåret er afsluttet. Den nye tilgang til formidlingen af Folketingets arbejde og brugen af nye medieformer gør det desuden muligt at nå ud til en bred læserskare.

Nyt webmagasin gør status på året, der gik
Magasinet samler de vigtigste beslutninger og begivenheder i Folketinget – både i forhold til det politiske arbejde og i forhold til arbejdet i Folketingets Administration. Læs bl.a. om tal og tendenser i Folketingssalen og udvalgene og eksempler på sager, der satte sit præg på folketingsåret 2008-09. Historierne om året, der gik, i Folketinget fortælles gennem artikler, billeder, fakta og filmklip. De giver samtidig et indblik i den demokratiske proces og dagligdagen på Christiansborg.

Webmagasinet er tilgængeligt på folketinget.dk, hvor der også er samlet økonomiske oplysninger, fakta og statistikker om såvel det parlamentariske arbejde i 2008-09 som arbejdet i Folketingets Administration. Se bl.a., hvilket medlem der stillede flest spørgsmål i salen, og hvilken minister der fik stillet flest.

Magasinet udgives af Folketingets Administration.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [02.05.2017]