§ 20-spørgsmål S 1259 Om omskæringer.

Til: Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V)
Dato: 20-06-2016
Samling: 2015-16
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 20-06-2016
Endelig besvarelse 28-06-2016
Spørgsmålets ordlyd:
Hvad er ministeren holdning til, at flere klinikker hverken registrerer eller indberetter de mange omskæringer, som de udfører til Landpatientregisteret, således at Sundhedsdatastyrelsen hverken ved, hvor mange der bliver omskåret, eller om der har været komplikationer, og vil der efter ministerens opfattelse være behov for, at klinikkerne bliver gjort opmærksom på, at der er indberetningspligt, og har ministeren et skøn over, hvornår indberetningsordningen virker optimalt?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 28-06-2016
Modtaget: 28-06-2016
Omdelt: 29-06-2016

Svar på spm. nr. S 1259: Hvad er ministeren holdning til, at flere klinikker hverken registrerer eller indberetter de mange omskæringer, som de udfører til Landpatientregisteret, således at Sundhedsdatastyrelsen hverken ved, hvor mange der bliver omskåret, eller om der har været komplikationer, og vil der efter ministerens opfattelse være behov for, at klinikkerne bliver gjort opmærksom på, at der er indberetningspligt, og har ministeren et skøn over, hvornår indberetningsordningen virker optimalt?

Svar på spm. nr. S 1259 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 20-06-2016
Modtaget: 20-06-2016
Omdelt: 20-06-2016

Hvad er ministeren holdning til, at flere klinikker hverken registrerer eller indberetter de mange omskæringer, som de udfører til Landpatientregisteret, således at Sundhedsdatastyrelsen hverken ved, hvor mange der bliver omskåret, eller om der har været komplikationer, og vil der efter ministeren opfattelse være behov for, at klinikkerne bliver gjort opmærksom på, at der er indberetningspligt, og har ministeren et skøn over, hvornår indberetningsordningen virker optimalt?

Hvad er ministeren holdning til, at flere klinikker hverken registrerer eller indberetter de mange omskæringer, som de udfører til Landpatientregisteret, således at Sundhedsdatastyrelsen hverken ved, hvor mange der bliver omskåret, eller om der har været komplikationer, og vil der efter ministeren opfattelse være behov for, at klinikkerne bliver gjort opmærksom på, at der er indberetningspligt, og har ministeren et skøn over, hvornår indberetningsordningen virker optimalt? (pdf-version)
Html-version