§ 20-spørgsmål S 928 Om medievidenskabsstuderendes uddannelsesforløb.

Dato: 21-01-2013
Samling: 2012-13
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 21-01-2013
Endelig besvarelse 29-01-2013
Spørgsmålets ordlyd:
Er ministeren enig med formand for Rektorkollegiet, Jens Oddershede, der over for Jyllands-Posten den 20. januar 2013 udtaler, at »nogle steder er fagene lige lovlig hurtige til at afvise hinanden, og det kan godt gøres mere smidigt. Det erkender jeg« i forbindelse med, at avisen beskriver de udfordringer, som den medievidenskabsstuderende Catrine Schmidt og andre studerende står over for, idet de forsinkes i deres uddannelsesforløb eller forhindres i at tage fag, der matcher deres kompetencer og fremmer deres jobmuligheder, fordi deres respektive uddannelser nægter at anerkende fag fra andre uddannelser som meritgivende?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 29-01-2013
Modtaget: 29-01-2013
Omdelt: 29-01-2013

Svar på spm. nr. S 928: Er ministeren enig med formand for Rektorkollegiet, Jens Oddershede, der over for Jyllands-Posten den 20. januar udtaler, at »nogle steder er fagene lige lovlig hurtige til at afvise hinanden, og det kan godt gøres mere smidigt. Det erkender jeg« i forbindelse med, at avisen beskriver de udfordringer, som den medievidenskabsstuderende Catrine Schmidt og andre studerende står over for, idet de forsinkes i deres uddannelsesforløb eller forhindres i at tage fag, der matcher deres kompetencer og fremmer deres jobmuligheder, fordi deres respektive uddannelser nægter at anerkende fag fra andre uddannelser som meritgivende?

Svar på spm. nr. S 928 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 21-01-2013
Modtaget: 21-01-2013
Omdelt: 21-01-2013

Er ministeren enig med formand for Rektorkollegiet, Jens Oddershede, der over for Jyllands-Posten den 20. januar udtaler, at »nogle steder er fagene lige lovlig hurtige til at afvise hinanden, og det kan godt gøres mere smidigt. Det erkender jeg« i forbindelse med, at avisen beskriver de udfordringer, som den medievidenskabsstuderende Catrine Schmidt og andre studerende står over for, idet de forsinkes i deres uddannelsesforløb eller forhindres i at tage fag, der matcher deres kompetencer og fremmer deres jobmuligheder, fordi deres respektive uddannelser nægter at anerkende fag fra andre uddannelser som meritgivende?

Er ministeren enig med formand for Rektorkollegiet, Jens Oddershede, der over for Jyllands-Posten den 20. januar udtaler, at »nogle steder er fagene lige lovlig hurtige til at afvise hinanden, og det kan godt gøres mere smidigt. Det erkender jeg« i forbindelse med, at avisen beskriver de udfordringer, som den medievidenskabsstuderende Catrine Schmidt og andre studerende står over for, idet de forsinkes i deres uddannelsesforløb eller forhindres i at tage fag, der matcher deres kompetencer og fremmer deres jobmuligheder, fordi deres respektive uddannelser nægter at anerkende fag fra andre uddannelser som meritgivende? (pdf-version)
Html-version