§ 20-spørgsmål S 2052 Om akutfunktion på Holstebro Sygehus.

Til: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)
Dato: 24-08-2011
Samling: 2010-11 (1. samling)
Status: Anmeldt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 24-08-2011
Spørgsmålets ordlyd:
Vil ministeren oplyse, hvem der kommer til at træffe den endelige afgørelse af spørgsmålet om en akutfunktion på Holstebro Sygehus, når regionerne skal nedlægges?
Skriftlig begrundelse:
Spørgeren henviser til Folketingets åbningsdebat den 6. oktober 2009, hvor statsministeren til spørgerens privatistindlæg af samme dato om opretholdelsen af akutfunktionen på Holstebro Sygehus bl.a. svarede: »I menneskeord betyder det jo, at det endelige spørgsmål, den endelige afgørelse af spørgsmålet, om en akutfunktion på Holstebro Sygehus er et spørgsmål, der skal afklares fremskudt om nogle år af de politikere, der sidder på det tidspunkt, i lyset af det, man så har få bygget i det vestjyske, og i lyset af de præhospitale modeller, man har fået op at stå. Det er det, jeg kan sige om den sag, for jeg forstår så godt, at man i Holstebroområdet selvfølgelig har en naturlig bekymring, og derfor skal de forudsætninger, der skal til for en eventuel lukning af akutfunktioner på Holstebro, selvfølgelig være skabt forinden.«
Dokumentdato: 24-08-2011
Modtaget: 24-08-2011
Omdelt: 24-08-2011

Vil ministeren oplyse, hvem der kommer til at træffe den endelige afgørelse af spørgsmålet om en akutfunktion på Holstebro Sygehus, når regionerne skal nedlægges?

Vil ministeren oplyse, hvem der kommer til at træffe den endelige afgørelse af spørgsmålet om en akutfunktion på Holstebro Sygehus, når regionerne skal nedlægges? (pdf-version)
Html-version