Oplev parlamentet indefra

17.09.2019

Igen i år åbner Folketinget dørene på kulturnatten, så fredag den 11. oktober kan du på egen hånd opleve Folketinget indefra. Folketingets partier og medarbejdere glæder sig til at møde dig.

Folketingets formand, Henrik Dam Kristensen (S), glæder sig til at byde de besøgende indenfor.

»Kulturnatten er en særlig aften, hvor det vrimler med børn og voksne, som vil opleve Folketinget indefra. Det er dejligt at mærke, at mange har lyst til at komme og se bygningen og møde partierne. At politikere og borgere kommer tæt på hinanden er vigtigt for folkestyret. Jeg glæder mig til at fortælle om vores demokrati og den fantastiske bygning, hvor folkestyret hører hjemme,« siger han.

Spændende program

På kulturnatten kan du gå på opdagelse på ”Borgen” på egen hånd. Du har mulighed for at møde Folketinget formand, Henrik Dam Kristensen, repræsentanter for alle partierne i Folketinget, Sydslesvigsk Forening og Bund Deutscher Nordschleswiger. De glæder sig alle til at møde dig i folkestyrets maskinrum. 

Nedenfor kan du se programmet for kulturnatten i Folketinget og se, hvor du kan købe kulturpas, der giver adgang.

De seneste år har flere tusinde gæster lagt vejen forbi Folketinget i tidsrummet fra 18.00 til kl. 24.00. Du skal derfor være forberedt på, at der kan være kø ved indgangene i Rigsdagsgården. Alle skal igennem et sikkerhedstjek. 

På kulturnatten holder en lang række af Københavns kulturinstitutioner åbent. Få overblik over arrangementerne i hele byen på kulturnattens hjemmeside.