Høring om revitalisering af jernbanen i Danmark
Udvalg: Transportudvalget
Mødedato: 10-03-2021
Starttidspunkt: 14.00
Sluttidspunkt: 16.00
Lokale: Landstingssalen
For at diskutere hvordan jernbanen i Danmark styrkes, afholder Folketingets Transportudvalg en høring den 10. marts 2021 kl. 14.00-16.00, hvor det vil være muligt at deltage virtuelt via Teams ved tilmelding.

Formålet med høringen er at skabe dialog om, hvad der skal til for at sikre, at jernbanen er et pålideligt og attraktivt transportmiddel for både godstransporten og den passagervendte transport. Der postes i disse år massive investeringer i en fremtidssikring af den danske jernbane, som indebærer mange store projekter, der skal gennemføres nu og i de kommende år. Høringen vil derfor også have fokus på, hvordan der opnås mest effekt for de mange midler.

Til høringen vil man bl.a. kunne opleve transportministeren præsentere regeringens planer og visioner for jernbanen og forfatterne bag oplægget "En revitalisering af jernbanen i Danmark" fremlægge deres bud på, hvordan jernbanen kan styrkes.

Du kan se hele programmet her.

Tilhørere
I lyset af risikoen for coronasmitte er det ikke muligt at overvære høringen som tilhører på Christiansborg. I stedet kan interesserede følge høringen direkte på Folketingets hjemmeside under "TV fra Folketinget", hvor den også vil kunne findes efterfølgende.

Ønsker du mulighed for at stille spørgsmål i den afsluttende debatrunde, kan du tilmelde dig med nedenstående link. Tilhørere vil kunne stille spørgsmål via chatfunktionen i Teams til den afsluttende debatrunde, men formanden kan som ordstyrer og af hensyn til programmet udvælge, hvilke spørgsmål der stilles. Der gøres således opmærksom på, at man som tilhører altså ikke er garanteret at kunne få stillet et evt. spørgsmål, da det afhænger af, om tidsrammerne for høringen tillader dette.

Tilmeld dig her.

Tilhørere, der gerne vil deltage via Teams skal, for at blive lukket ind via "lobbyen" i Teams, have tilmeldt sig forinden høringen. Oplever du problemer med tilmeldingslinket, bedes du skrive til [email protected].

Kontakt
Udvalgsassistent
Per Movritsen
3337 5540
Send e-mail