Høring om sunde transportformer
Udvalg: Transport-, Bygnings- og Boligudvalget
Mødedato: 27-03-2019
Starttidspunkt: 14.30
Sluttidspunkt: 17.00
Lokale: Landstingssalen
Transport-, Bygnings- og Boligudvalget inviterer til høring om sunde transportformer. Høringen finder sted i Landstingssalen på Christiansborg den 27. marts 2019 kl.14.30-17.00

Høringen sætter fokus på gevinsterne ved sund transport, herunder først og fremmest cykling, gang, løb m.m., hvor borgerne motionerer samtidig med, at de transporterer sig.

En række eksperter og aktører på området vil på høringen belyse temaer i forhold til sund transport bl.a. de fysiologiske og mentale sundhedsgevinster, samfundsgevinster, byplanlægningens rolle samt koblingen mellem gang og kollektiv transport. Høringen sætter også fokus på virksomheders mulighed for at tage et ansvar gennem offentlig-private partnerskaber og endelig virksomhedens og skolens rolle i valget af sunde transportformer.

Programmet for høringen kan ses her

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen) og sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 12.00. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig høringen


Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.

Høringen tv-optages og vil blive vist live på Folketingets hjemmeside. Den vil også kunne findes efterfølgende under "TV fra Folketinget".

Kontakt
Udvalgssekretær
Lea Lykke Andersen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Per Movritsen
3337 5540
Send e-mail