Åbent ekspertmøde om regulering af sociale medier
Dato: 27-04-2022
Starttidspunkt: 09.30
Sluttidspunkt: 11.00
Sted: Lokale 1-133
Erhvervsudvalget afholder et åbent ekspertmøde om regulering af sociale medier den 27. april 2022 kl. 09.30-11.00 i lokale 1-133, Christiansborg.

Formålet med ekspertmødet er at belyse bekymringer ved lovforslaget L 146 om regulering af sociale medier, hvor det bl.a. foreslås, at tjenesteudbydere forpligtes til at etablere en procedure for håndtering af anmeldelser af indhold og træffe beslutning om fjernelse, blokering eller fastholdelse af de anmeldte indhold inden for tidsfrister mm.

Oplægsholderne vil berøre lovforslagets rækkevidde og gråzoner for, hvad der er lovligt og ulovligt samt afsøge, hvordan ytringsfriheden kan sikres ved lovforslaget. Der vil særligt være fokus på, hvordan en bred definition på "ulovlig" harmonerer med en kort nedtagningsfrist.

Programmet for ekspertmødet kan findes her.

Ekspertmødet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske seneste d. 26. april kl. 12. Der er et begrænset antal pladser til ekspertmødet, som vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmelding til ekspertmødet kan ske her.

Gæster kommer ind på Christiansborg via Folketingets besøgsindgang (til højre for hovedindgangen), hvor man skal igennem Folketingets sikkerhedskontrol. Det anbefales at møde op ca. en halv time inden høringen starter.

Mødet bliver tv-transmitteret og vist live på Folketingets hjemmeside. Den vil også kunne findes efterfølgende under "TV fra Folketinget"

Kontakt

Anders Helmuth Knudsen
Tlf.: 3337 3653
Send e-mail