Høring om lokalbanernes fremtidige drift og vedligehold
Udvalg: Transportudvalget
Mødedato: 24-02-2021
Starttidspunkt: 14.30
Sluttidspunkt: 16.35
Lokale: Landstingssalen og virtuelt via Teams
Folketingets Transportudvalg holder offentligt høring om lokalbanernes fremtidige drift og vedligehold den 24. februar 2021 kl. 14:30 i Landstingssalen på Christiansborg og virtuelt via Teams.

Formålet med høringen er at bibringe udvalget og andre interesserede viden og fakta om lokalbanernes vedligeholdelsesmæssige tilstand, økonomi og fremtidige investeringsbehov. Hvad det er for nogle udfordringer, lokalbanerne står over for i de kommende år, om der er sikret tilstrækkeligt finansiering af lokalbanernes fremtidige drift og hvorvidt finansieringen udnyttes på optimal vis, er nogle af de emner, som høringens oplæg vil komme omkring. Ligeledes vil høringen bidrage til at få belyst lokalbanernes samfundsmæssige funktion og betydning for vækst og udvikling med fokus på bl.a. mobilitet, bosætning, uddannelse og det lokale erhvervsliv.

Programmet kan ses her.

Tv-visning
Høringen tv-optages og vil blive vist live på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget".

Tilhørere
Folketinget har på grund af udviklingen i corona-situationen ændret retningslinjerne for fysisk adgang til Folketinget. Til denne høring vil det derfor kun være muligt at deltage virtuelt via Teams. Tilhørere vil kunne stille spørgsmål via chatfunktionen i Teams til den afsluttende debatrunde, men formanden kan som ordstyrer og af hensyn til programmet udvælge, hvilke spørgsmål der stilles. Der gøres således opmærksom på, at man som tilhører altså ikke er garanteret at kunne få stillet et evt. spørgsmål, da det afhænger af, om tidsrammerne for høringen tillader dette.

Tilmeld dig her.


Tilhørere, der gerne vil deltage via Teams skal for at blive lukket ind i via "lobbyen" i Teams have tilmeldt sig forinden høringen. Kontakt herom bedes rettet til [email protected] senest den 23. februar 2021.

Kontakt
Udvalgssekretær
Lea Lykke Andersen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Per Movritsen
3337 5540
Send e-mail