Senest opdateret: 28. juli 2025
Invitation til SPIS\BAR’ 2025:
”Er
AI spisbar?”
– innovationskonference om data og kunstig
intelligens på madspildsområdet
Kære medlemmer af Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg
Madspildstænketanken ONE\THIRD sætter løbende fokus på
innovation og nye løsninger til at
forebygge og reducere madspild.
Hvert år afholder vi konferencen ’SPIS\BAR’, hvor der bliver
stillet skarpt på, hvordan man fremmer innovation på madspildsområdet og sikrer, at flere får gavn
af nye og eksisterende løsninger. SPIS\BAR er initiativ nr. 2 i Fødevareministeriets nationale
madspildsstrategi (link).
Temaet for SPIS\BAR’ 2025 er
innovationsmuligheder i forhold til data og kunstig intelligens.
Konferencen vil undersøge, hvorfor det er vigtigt at have data til rådighed i fødeværdikæden,
hvordan data kan anvendes til at skabe faktiske madspildsreduktioner, og hvordan nye teknologier
og AI kan bidrage til at realisere disse potentialer. Således fokuserer årets konference på
bæredygtighedsrapporteringer og -data med AI som overligger og ESG-krav
som
underemne.
Konferencen vil samle en
række relevante aktører
i forhold til madspild og fødevaretab og vil
fungere som en
fysisk arena for erfaringsudveksling og vidensdeling samt
netværksopbygning.
Det forventes at blive et større halvdagsarrangement med op til 100
deltagere.
Vi vil gerne invitere Miljø- og Fødevareudvalgets medlemmer til at deltage.
•
•
•
•
•
Hvem: Tænketanken ONE\THIRD og øvrige madspildsaktører.
Hvad: Innovationskonference om madspild med fokus på data, bæredygtigheds-
rapportering og kunstig intelligens.
Hvor: København, Hotel- og Restaurantskolen.
Hvornår: Torsdag den 4. september kl. 9.30-12.30.
Hvordan: Billetter via tilmeldingslink her:
SPIS\BAR - Er AI Spisbar'? | Billetter | Valby | Mad
& Drikke | Billetto — Denmark
Mvh Louise Gade, bestyrelsesformand for ONE\THIRD og Executive Vice President i Salling
Group
ONE\THIRD
–
Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab
www.onethird.dk
C/o Fødevareministeriet: Holdbergsgade 6 | 1057 København K
1