Ugeplan for Folketinget 5. september - 11. september 2022 (Uge 36)

Endelig ugeplan
30. august 2022 Lovsekretariatet
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om afgift af elektricitet og ligningsloven. (Nedsættelse af den almindelige elafgift i fjerde kvartal 2022 og i 2023 og forhøjelse af det maksimale beskæftigelsesfradrag for indkomstårene 2022 og 2023). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ændring af SU-loven. (Fremrykning af forhøjelse af SU-fribeløb). (Af uddannelses- og forskningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om en ekstra økonomisk støtte til modtagere af ældrechecken, engangsbeløb til overførselsmodtagere, der har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet, og engangsbeløb til uddannelsessøgende, der modtager stipendium som tillæg på grund af en funktionsnedsættelse eller som enlige forsørgere. (Af beskæftigelsesministeren)
L 208 og L 209 sambehandles.
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om afgift af elektricitet og ligningsloven. (Nedsættelse af den almindelige elafgift i fjerde kvartal 2022 og i 2023 og forhøjelse af det maksimale beskæftigelsesfradrag for indkomstårene 2022 og 2023). (Af skatteministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ændring af SU-loven. (Fremrykning af forhøjelse af SU-fribeløb). (Af uddannelses- og forskningsministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om en ekstra økonomisk støtte til modtagere af ældrechecken, engangsbeløb til overførselsmodtagere, der har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet, og engangsbeløb til uddannelsessøgende, der modtager stipendium som tillæg på grund af en funktionsnedsættelse eller som enlige forsørgere. (Af beskæftigelsesministeren)
1. behandling af forslag til finanslov for finansåret 2023. (Af finansministeren)
1. behandling af forslag til lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2026. (Af finansministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2022, lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2023, lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2024 og lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2025. (Konsekvenser af 2030-planforløb og regeringens forslag til finanslov for 2023 m.v.). (Af finansministeren)