Ugeplan for Folketinget 31. maj - 6. juni 2021 (Uge 22)

Endelig ugeplan
28. maj 2021 Lovsekretariatet
Eventuel afstemning om forslag fremsat under F 49 om overdreven aktivisme i visse forskningsmiljøer, F 55 om indsatsen mod udenlandske tiggere og F 57 om voksen- og efteruddannelser for ufaglærte og faglærte.
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om rigsretten. (Øget offentlighed ved Rigsrettens offentlige forhandlinger ved transmission af lyd og billede). (Af Inger Støjberg (UFG))
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om rigsretten. (Offentlighed om hver dommers stemmeafgivning og begrundelse). (Af Inger Støjberg (UFG))
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v., lov om finansiel virksomhed og lov om et skibsfinansieringsinstitut. (Gennemførelse af direktiv om udstedelse af og offentligt tilsyn med dækkede obligationer og fastsættelse af overdækningskrav m.v. på baggrund af kapitalkravsforordningen (CRR)). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber, lov om investeringsforeninger m.v., hvidvaskloven og forskellige andre love. (Øget investorbeskyttelse ved grænseoverskridende markedsføring af investeringer og styrket tilsyn med aktører på det digitale marked for finansielle ydelser m.v.). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om restrukturering og afvikling af visse finansielle virksomheder og ligningsloven. (Oprettelse af gældsrådsgivningsenhed i Finansiel Stabilitet som følge af aftale om erstatning m.v. til minkavlerne og følgeerhverv berørt af covid-19). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om Danmarks Grønne Investeringsfond. (Etablering af Danmarks Grønne Fremtidsfond samt finansiering gennem statsligt genudlån). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af dødsboskatteloven og kildeskatteloven. (Indgreb mod skatteundgåelse ved overtagelse af virksomhed i virksomhedsordningen). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven og forskellige andre love. (EU-retlig tilpasning af foreningsbeskatningen, diverse justeringer af investeringsinstitutters beskatning, skattefritagelse af selvejende plejehjem og plejeboliger, forhøjelse af det skattefri bundfradrag for ydelser fra sociale fonde m.v., indberetning af udbytter af aktier m.v. registreret i en dansk værdipapircentral og kontoført af en udenlandsk kontofører og ændringer som følge af det midlertidige forbud mod hold af mink m.v.). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om indfødsrets meddelelse. (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje. (Tidligere hårde ghettoområder, som er omfattet af en udviklingsplan). (Af indenrigs- og boligministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed, lov om tobaksvarer m.v., lov om elektroniske cigaretter m.v. og forskellige andre love. (Ændring af journalføringsreglerne, reaktionsmulighed ved manglende betaling af registreringsgebyr på tatoveringsområdet og supplerende bestemmelser i tilknytning til markedsovervågningsforordningen samt lovtekniske ændringer i psykiatriloven og strålebeskyttelsesloven). (Af sundhedsministeren)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at bekæmpe udbredelsen af stråmandsklinikker i almen praksis. (Af Per Larsen (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om øgede muligheder for at stille krav om almene boliger i lokalplaner ved fortætning af eksisterende byområder. (Af Søren Egge Rasmussen (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at give kommunerne mulighed for at kræve 33 pct. almene boliger i lokalplanområder. (Af Søren Egge Rasmussen (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om implementering af et fuldt landevejsprincip. (Af Peter Juel-Jensen (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvisning af kriminelle udlændinge efter første dom. (Af Pernille Vermund (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at udvise kriminelle udlændinge, der overtræder våben-, narkotika- eller straffeloven. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om konsekvent udvisning af udlændinge, der har begået banderelateret kriminalitet. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvisning af kriminelle bandemedlemmer og deres nærmeste familie og udvisning af klanfamilier med utryghedsskabende adfærd. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at undersøge det juridiske grundlag for at lukke moskéer og andre religiøse foreninger, der opfordrer til vold, udviser ekstremistisk adfærd eller forstyrrer den offentlige orden. (Af Marcus Knuth (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om bedre vejledning af udlændinge om muligheden for repatrieringsstøtte. (Af Marcus Knuth (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om, at opholdstilladelse ikke automatisk bortfalder for mindreårige, der har været på genopdragelsesrejse. (Af Rosa Lund (EL) m.fl.)
2. behandling af forslag til lov om ændring af repatrieringsloven m.v. (Regulering af ydelsesstruktur og udbetalingstidspunkt af hjælp til repatriering, indhentelse af udtalelse fra politiet om registreringer i Kriminalregisteret, nægtelse af repatrieringsstøtte af hensyn til statens sikkerhed, andre staters sikkerhed eller den offentlige orden, ændring af den kommunale vejledningspligt om repatriering m.v.). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Indførelse af mulighed for overførsel af asylansøgere til asylsagsbehandling og eventuel efterfølgende beskyttelse i tredjelande). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven, lov om dansk indfødsret og integrationsloven. (Indførelse af almindelig klageadgang på visumområdet, karensperiode i visse visumsager, og, tilvejebringelse af hjemmel til at udstede langtidsvisum til diplomater m.v., forskellige justeringer af reglerne for beskæftigelse, privat indkvartering og indkvartering i egen finansieret bolig for asylansøgere, tydeliggørelse af hjemmelen for iværksættelse af separat indkvartering af gifte eller samlevende mindreårige udlændinge, fuldbyrdelse af afgørelser om anbringelse af uledsagede mindreårige og genindførelse af erklæringsadgang for tidligere danske statsborgere m.v.). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om dansk indfødsret. (Frakendelse af statsborgerskab for visse former for alvorlig bandekriminalitet, som er til alvorlig skade for statens vitale interesser). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven og fondsbeskatningsloven. (Implementering af skatteundgåelsesdirektivets minimumskrav til medlemsstaternes CFC-regler). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om forskellige forbrugsafgifter og opkrævningsloven. (Indførelse af afgift på nikotinholdige væsker til e-cigaretter m.v.). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af tobaksafgiftsloven. (Skærpede krav til og styrket kontrol med handel og opbevaring af tobak). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om inddrivelse af gæld til det offentlige, skatteforvaltningsloven og dødsboskatteloven. (Ændringer med henblik på at understøtte overførsel af fordringer til nyt inddrivelsessystem, automatiseret modregning og håndtering af indbetalinger på gæld med retskrafttvivl eller mistanke om datafejl m.v.). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om energiafgift af mineralolieprodukter m.v., spiritusafgiftsloven, momsloven og forskellige andre love. (Implementering af det omarbejdede cirkulationsdirektiv, direktivet om militær mobilitet og ændringer i alkoholstrukturdirektivet, justering af reglerne om adgang til virksomheders bevillings- og registreringsforhold, præcisering af bagatelgrænsereglen i en række afgiftslove, justering af momsreglerne for udlejningsvirksomheder og køreskolers salg af motorkøretøjer og tilpasning til EU-regler af tidspunktet for momsfradragsrettens indtræden m.v.). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af dagtilbudsloven. (Indsamling af data – Minimumsnormeringer i daginstitutioner). (Af børne- og undervisningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om efterskoler og frie fagskoler og lov om de gymnasiale uddannelser. (Bedre rammer for ordblinde på efterskoler og elever med funktionsnedsættelser m.m. i de gymnasiale uddannelser). (Af børne- og undervisningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ophavsret. (Implementering af dele af direktiv om ophavsret og beslægtede rettigheder på det digitale indre marked og direktiv om regler for udøvelse af ophavsretten og beslægtede rettigheder, der gælder for visse af tv- og radioselskabernes onlinetransmissioner og retransmissioner af tv- og radioprogrammer m.v.). (Af kulturministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om akkreditering af videregående uddannelsesinstitutioner. (Uddannelsesfilialer). (Af uddannelses- og forskningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om miljøvenligt design af energirelaterede produkter, produktenergimærkningsloven, lov om radioudstyr og elektromagnetiske forhold og lov om elektroniske kommunikationsnet og -tjenester. (Tilpasning af kontrolbeføjelser m.v. i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning 1020/2019/EU af 20. juni 2019 om markedsovervågning og produktoverensstemmelse og om ændring af direktiv 2004/42/EF og forordning 765/2008/EF og 305/2011/EU m.v.). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om trafikselskaber. (Trafikverkets indkøb af nattogstrafik i Danmark). (Af transportministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af færdselsloven. (Omlægning af betalinger for køreprøve og kørekort m.v.). (Af transportministeren)
Eventuelt: 2. behandling af forslag til lov om anlæg af Lynetteholm. (Af transportministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (Forlængelse af uddannelsesløftet med forhøjet dagpengesats på 110 pct. til 2022 og undtagelse fra genindplacering i en ny dagpengeperiode for personer omfattet af uddannelsesløftet). (Af beskæftigelsesministeren)
Eventuelt: 2. behandling af forslag til lov om ændring af straffeloven, lov om politiets virksomhed, retsplejeloven og udlændingeloven. (Forbud mod deltagelse i nattelivet, tryghedsskabende opholdsforbud, udvidet adgang til beslaglæggelse af værdigenstande og udvisning af udlændinge dømt for vanvidskørsel m.v.). (Af justitsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af retsplejeloven og forskellige andre love og om ophævelse af lov om udpantning og om udlæg uden grundlag af dom eller forlig. (Effektivisering af straffesagskæden, digital kommunikation i skiftesager, pligtig afgangsalder for dommerfuldmægtige m.v.). (Af justitsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af retsplejeloven. (Nyt uafhængigt tilsyn med bevismidler, udvidelse af politiklageordningen og justering af ordningen med fartbøder til politiets personale i forbindelse med udrykningskørsel som led i tjenesten). (Af justitsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af købeloven og lov om markedsføring. (Ændring af reglerne om forbrugerkøb som følge af implementering af varedirektivet og direktivet om digitalt indhold). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om Folketingets Ombudsmands beretning for 2020.
Forespørgsel til social- og indenrigsministeren af Charlotte Broman Mølbæk (SF) og Kirsten Normann Andersen (SF) om overgangen til voksenlivet for unge med et fysisk eller psykisk handicap.
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 3. juni 2021.
Forespørgsel til social- og ældreministeren af Karina Adsbøl (DF), Marie Bjerre (V), Charlotte Broman Mølbæk (SF), Henrik Vinther (RV), Jakob Sølvhøj (EL), Brigitte Klintskov Jerkel (KF) og Mette Thiesen (NB) om hjælp via borgerstyret personlig assistance.
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 3. juni 2021.
Forespørgsel til social- og ældreministeren af Jakob Sølvhøj (EL) og Pernille Skipper (EL) om retssikkerheden for borgere med handicap.
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 3. juni 2021.
Forespørgsel til sundhedsministeren af Liselott Blixt (DF) og Lars Løkke Rasmussen (UFG) m.fl. om at være levende donor.
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 3. juni 2021.
(Bemærk: Frokostpause)
Forespørgsel til statsministeren af Jesper Petersen (S), Sophie Løhde (V), Kristian Thulesen Dahl (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Mai Villadsen (EL), Mette Abildgaard (KF), Pernille Vermund (NB), Alex Vanopslagh (LA), Torsten Gejl (ALT), Jens Rohde (KD), Aaja Chemnitz Larsen (IA), Aki-Matilda Høegh-Dam (SIU), Edmund Joensen (SP), Sjúrður Skaale (JF), Simon Emil Ammitzbøll-Bille (UFG), Uffe Elbæk (UFG), Lars Løkke Rasmussen (UFG), Sikandar Siddique (UFG), Inger Støjberg (UFG), Susanne Zimmer (UFG) og Orla Østerby om den indenrigs- og udenrigspolitiske situation.
Bemærk: Afstemning udsættes ikke.
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om specialpædagogisk støtte ved videregående uddannelser. (Midlertidig fravigelse af visse betingelser for at modtage specialpædagogisk støtte). (Af uddannelses- og forskningsministeren)
Eventuel afstemning om F 32 om overgangen til voksenlivet for unge med et fysisk eller psykisk handicap, F 43 om hjælp via borgerstyret personlig assistance, F 53 om at være levende donor og F 62 om retssikkerheden for borgere med handicap.
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om specialpædagogisk støtte ved videregående uddannelser. (Midlertidig fravigelse af visse betingelser for at modtage specialpædagogisk støtte). (Af uddannelses- og forskningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om akkreditering af videregående uddannelsesinstitutioner. (Uddannelsesfilialer). (Af uddannelses- og forskningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven og fondsbeskatningsloven. (Implementering af skatteundgåelsesdirektivets minimumskrav til medlemsstaternes CFC-regler). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven, kildeskatteloven og ligningsloven. (Justering af reglerne for investeringsinstitutters beskatning af udbytte fra danske aktier). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om forskellige forbrugsafgifter og opkrævningsloven. (Indførelse af afgift på nikotinholdige væsker til e-cigaretter m.v.). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af tobaksafgiftsloven. (Skærpede krav til og styrket kontrol med handel og opbevaring af tobak). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af dagtilbudsloven. (Indsamling af data – Minimumsnormeringer i daginstitutioner). (Af børne- og undervisningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om efterskoler og frie fagskoler og lov om de gymnasiale uddannelser. (Bedre rammer for ordblinde på efterskoler og elever med funktionsnedsættelser m.m. i de gymnasiale uddannelser). (Af børne- og undervisningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om miljøvenligt design af energirelaterede produkter, produktenergimærkningsloven, lov om radioudstyr og elektromagnetiske forhold og lov om elektroniske kommunikationsnet og -tjenester. (Tilpasning af kontrolbeføjelser m.v. i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning 1020/2019/EU af 20. juni 2019 om markedsovervågning og produktoverensstemmelse og om ændring af direktiv 2004/42/EF og forordning 765/2008/EF og 305/2011/EU m.v.). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af repatrieringsloven m.v. (Regulering af ydelsesstruktur og udbetalingstidspunkt af hjælp til repatriering, indhentelse af udtalelse fra politiet om registreringer i Kriminalregisteret, nægtelse af repatrieringsstøtte af hensyn til statens sikkerhed, andre staters sikkerhed eller den offentlige orden, ændring af den kommunale vejledningspligt om repatriering m.v.). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Indførelse af mulighed for overførsel af asylansøgere til asylsagsbehandling og eventuel efterfølgende beskyttelse i tredjelande). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven, lov om dansk indfødsret og integrationsloven. (Indførelse af almindelig klageadgang på visumområdet, karensperiode i visse visumsager, og, tilvejebringelse af hjemmel til at udstede langtidsvisum til diplomater m.v., forskellige justeringer af reglerne for beskæftigelse, privat indkvartering og indkvartering i egen finansieret bolig for asylansøgere, tydeliggørelse af hjemmelen for iværksættelse af separat indkvartering af gifte eller samlevende mindreårige udlændinge, fuldbyrdelse af afgørelser om anbringelse af uledsagede mindreårige og genindførelse af erklæringsadgang for tidligere danske statsborgere m.v.). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om dansk indfødsret. (Frakendelse af statsborgerskab for visse former for alvorlig bandekriminalitet, som er til alvorlig skade for statens vitale interesser). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af straffeloven, lov om politiets virksomhed, retsplejeloven og udlændingeloven. (Forbud mod deltagelse i nattelivet, tryghedsskabende opholdsforbud, udvidet adgang til beslaglæggelse af værdigenstande og udvisning af udlændinge dømt for vanvidskørsel m.v.). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af retsplejeloven og forskellige andre love og om ophævelse af lov om udpantning og om udlæg uden grundlag af dom eller forlig. (Effektivisering af straffesagskæden, digital kommunikation i skiftesager, pligtig afgangsalder for dommerfuldmægtige m.v.). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af retsplejeloven. (Nyt uafhængigt tilsyn med bevismidler, udvidelse af politiklageordningen og justering af ordningen med fartbøder til politiets personale i forbindelse med udrykningskørsel som led i tjenesten). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af købeloven og lov om markedsføring. (Ændring af reglerne om forbrugerkøb som følge af implementering af varedirektivet og direktivet om digitalt indhold). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om naturbeskyttelse, lov om skove, dyrevelfærdsloven, lov om mark- og vejfred og færdselsloven. (Adgang til at etablere naturnationalparker og obligatorisk digital kommunikation m.v.). (Af miljøministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ophavsret. (Implementering af dele af direktiv om ophavsret og beslægtede rettigheder på det digitale indre marked og direktiv om regler for udøvelse af ophavsretten og beslægtede rettigheder, der gælder for visse af tv- og radioselskabernes onlinetransmissioner og retransmissioner af tv- og radioprogrammer m.v.). (Af kulturministeren)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om bedre lokal repræsentation i bestyrelserne for de regionale teatre, spillesteder m.v. (Af Charlotte Broman Mølbæk (SF) og Jacob Mark (SF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udarbejdelse af en national råstofstrategi. (Af Kristian Pihl Lorentzen (V) og Jacob Jensen (V))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om grøn valgmulighed i alle offentlige køkkener. (Af Susanne Zimmer (UFG), Uffe Elbæk (UFG) og Sikandar Siddique (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om Folketingets Ombudsmands beretning for 2020.
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om indførsel af afgift på kød fra drøvtyggere, øget afgift på benzin og diesel og indførsel af forbrugsafgift på flyrejser. (Af Torsten Gejl (ALT))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om permanent forhøjelse af virksomhedernes fradrag på 130 pct. for investeringer i forskning og udvikling. (Af Kim Valentin (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om forhøjelse af loftet over aktiesparekontoen og investorfradraget. (Af Kim Valentin (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om principbeslutning om niveau for CO2-e-afgift. (Af Torsten Gejl (ALT))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om fjernelse af bistand til det palæstinensiske selvstyre. (Af Peter Seier Christensen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en uafhængig advokatundersøgelse af sager, hvor Folketinget har udtalt kritik af ministre. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om Mette Frederiksen for Rigsretten nu (borgerforslag). (Af Leif Lahn Jensen (S), Karsten Lauritzen (V), Peter Skaarup (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA), Uffe Elbæk (UFG) og Sikandar Siddique (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om økonomiske incitamenter til at holde klimavenlig ferie i Danmark. (Af Susanne Zimmer (UFG), Uffe Elbæk (UFG) og Sikandar Siddique (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at pålægge sociale medier og andre digitale platforme en frist for sletning af ulovlige billeder og ulovligt materiale. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ophævelse af krav om forældrebetaling ved anbringelse af børn og unge. (Af Trine Torp (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at flytte handicapområdet væk fra kommunerne (borgerforslag). (Af Leif Lahn Jensen (S), Peter Skaarup (DF), Andreas Steenberg (RV), Karsten Hønge (SF), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA), Lars Løkke Rasmussen (UFG) og Susanne Zimmer (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om lige muligheder for hjælp i krisesituationer til mænd og kvinder. (Af Karina Adsbøl (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at sikre mænd et retskrav på midlertidigt ophold i boformer i krisesituationer på lige fod med kvinder. (Af Mette Thiesen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at igangsætte et pilotprojekt med ældrevejledere til ældre borgere. (Af Jane Heitmann (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om inkorporering af FN’s handicapkonvention i dansk ret. (Af Kristian Hegaard (RV) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om midlertidig fratagelse af retten til at arbejde inden for socialområdet ved begrundet mistanke om grov forsømmelighed m.v. (Af Karina Adsbøl (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ændring af principper for skønnet i samværssager. (Af Mette Thiesen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om etablering af en kommission til sikring af bedre kønsbalance i uddannelsessystemet. (Af Fatma Øktem (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om gratis psykologhjælp til ofre for psykisk, fysisk eller seksuel vold. (Af Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om garanti for 2 dages ophold på fødeafdeling eller eventuelt patienthotel for alle fødende efter overstået fødsel. (Af Kirsten Normann Andersen (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om indkaldelse til forhandlinger om rettigheder til fødende. (Af Pernille Skipper (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at bevare kræftbehandlingen af børn uændret på de nuværende fire lokationer i Danmark (borgerforslag). (Af Leif Lahn Jensen (S), Karsten Lauritzen (V), Peter Skaarup (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA) og Susanne Zimmer (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om hurtig og rigtig hjælp til familier ved spædbarnsdød (borgerforslag). (Af Leif Lahn Jensen (S), Karsten Lauritzen (V), Peter Skaarup (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA) og Susanne Zimmer (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om bedre fødsler – forslag om indførelse af rettigheder til fødende (borgerforslag). (Af Leif Lahn Jensen (S), Peter Skaarup (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA) og Susanne Zimmer (UFG))
1. behandling af forslag til lov om ændring af epidemiloven. (Overvågning af smitsomme sygdomme via spildevand). (Af sundhedsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om arbejdsgiveres adgang til at pålægge lønmodtagere test for covid-19 m.v., lov om forebyggelse af smitte med covid-19, når arbejdsgivere stiller bolig til rådighed for ansatte, lov om pligt til at sikre covid-19-test af tilrejsende arbejdskraft efter indrejse i Danmark og lov om udstationering af lønmodtagere m.v. (Udskydelse af solnedgangsklausuler). (Af beskæftigelsesministeren)
Forhandling om børne- og undervisningsministerens redegørelse til Folketinget om folkeskolereformen.
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (Forlængelse af uddannelsesløftet med forhøjet dagpengesats på 110 pct. til 2022 og undtagelse fra genindplacering i en ny dagpengeperiode for personer omfattet af uddannelsesløftet). (Af beskæftigelsesministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om trafikselskaber. (Trafikverkets indkøb af nattogstrafik i Danmark). (Af transportministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af færdselsloven. (Omlægning af betalinger for køreprøve og kørekort m.v.). (Af transportministeren)
3. behandling af forslag til lov om anlæg af Lynetteholm. (Af transportministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om inddrivelse af gæld til det offentlige, skatteforvaltningsloven og dødsboskatteloven. (Ændringer med henblik på at understøtte overførsel af fordringer til nyt inddrivelsessystem, automatiseret modregning og håndtering af indbetalinger på gæld med retskrafttvivl eller mistanke om datafejl m.v.). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om energiafgift af mineralolieprodukter m.v., spiritusafgiftsloven, momsloven og forskellige andre love. (Implementering af det omarbejdede cirkulationsdirektiv, direktivet om militær mobilitet og ændringer i alkoholstrukturdirektivet, justering af reglerne om adgang til virksomheders bevillings- og registreringsforhold, præcisering af bagatelgrænsereglen i en række afgiftslove, justering af momsreglerne for udlejningsvirksomheder og køreskolers salg af motorkøretøjer og tilpasning til EU-regler af tidspunktet for momsfradragsrettens indtræden m.v.). (Af skatteministeren)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af bo- og gaveafgiften. (Af Lars Boje Mathiesen (NB), Mona Juul (KF) og Henrik Dahl (LA) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af skat på arbejdstelefon og arbejdsgiverbetalt internet. (Af Merete Scheelsbeck (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at sænke selskabsskatten. (Af Merete Scheelsbeck (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at hæve topskattegrænsen og øge beskæftigelsesfradraget. (Af Merete Scheelsbeck (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om indførsel af et midlertidigt fradrag for køb af lektiehjælp. (Af Marlene Ambo-Rasmussen (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at ophæve tjenestemandsreformen fra 1969 og skabe ligestilling i lønforholdet mellem offentlige faggrupper (borgerforslag). (Af Leif Lahn Jensen (S), Peter Skaarup (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA) og Susanne Zimmer (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om kulegravning af jernbanesektoren. (Af Kristian Pihl Lorentzen (V), Hans Kristian Skibby (DF) og Niels Flemming Hansen (KF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om færgebetjening af Bornholm. (Af Hans Kristian Skibby (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om gratis adgang til menstruationsprodukter. (Af Sikandar Siddique (UFG), Uffe Elbæk (UFG) og Susanne Zimmer (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at indføre et optjeningsprincip for danske socialydelser. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af ydelsesregulering baseret på principperne om gensidig forsørgerpligt for kontanthjælpsmodtagere, førtidspensionister og folkepensionister. (Af Victoria Velasquez (EL) og Torsten Gejl (ALT) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om, at bandekriminelle fratages retten til offentlige ydelser. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om et coronatillæg til dagpengemodtagere. (Af Jette Gottlieb (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at stoppe udhulingen af dagpengenes værdi. (Af Jette Gottlieb (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ændret skattefradrag for kontingenter til fagforeninger. (Af Karsten Hønge (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at afskaffe feriepengesystemet. (Af Lars Boje Mathiesen (NB), Naser Khader (KF) og Alex Vanopslagh (LA) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af modregningen af arbejdsindkomst i folkepensionen. (Af Marcus Knuth (KF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om genindførelse af opholdskravet for ret til dagpenge. (Af Hans Andersen (V) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ændring af bekendtgørelse om bade- og bådebroer. (Af Birgitte Bergman (KF), Jacob Jensen (V) og René Christensen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at kriminalisere religiøse fatwaer, der opfordrer til strafbare forhold. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om statsborgerskab til unge født og opvokset i Danmark. (Af Susan Kronborg (RV) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om styrkelse af ytringsfriheden ved ophævelse af straffelovens § 266 b. (Af Lars Boje Mathiesen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvidelse af området for ydelse af tortgodtgørelse. (Af Jan E. Jørgensen (V) og Preben Bang Henriksen (V))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ophævelse af offentlighedslovens ministerbetjeningsregel. (Af Pernille Vermund (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om genindførelse af blasfemiparagraffen. (Af Sikandar Siddique (UFG))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at kriminalisere brug af andres billeder og identitet uden samtykke. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om, at bandemedlemmers overtrædelse af opholdsforbud skal udløse fængselsstraf. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en styrket indsats for at begrænse pædofili. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om forbedring af retssikkerheden for udsatte borgere, der indgår økonomisk forpligtende aftaler under falske forudsætninger. (Af Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om, at indsattes kriminalitet under anbringelse i kriminalforsorgens institutioner altid skal udløse en ny dom, som skal afsones i direkte forlængelse af den dom, den indsatte allerede afsoner eller skal afsone. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om, at indsatte ikke ved aktindsigt eller på anden måde kan få kendskab til fængselsansattes personlige oplysninger. (Af Peter Skaarup (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at ændre løsladelsespraksis ved forbrydelser med alvorlige konsekvenser for det danske samfund. (Af Preben Bang Henriksen (V) og Karsten Lauritzen (V))
Forespørgsel F 58 til ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri af Morten Messerschmidt (DF) m.fl. om brugen af bomtrawl.