Ugeplan for Folketinget 5. november - 11. november 2018 (Uge 45)

Endelig ugeplan
2. november 2018 Lovsekretariatet
L 84, L 85 sambehandles.
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om befordringsrabat til studerende ved videregående uddannelser, lov om befordringsrabat til uddannelsessøgende i ungdomsuddannelser m.v. og lov om Udbetaling Danmark. (Målretning af befordringsrabat og godtgørelse efter en kilometersats, hjemmel til at kræve for meget modtaget godtgørelse tilbagebetalt m.v.) (Af uddannelses- og forskningsministeren)
1. behandling af forslag til lov om firmapensionskasser. (Af erhvervsministeren)
1. behandlingen starter tidligst klokken 13.45.
1. behandling af forslag til lov om ændring af retsplejeloven og lov om retsafgifter. (Udvidelse af statslige myndigheders adgang til at møde i retssager ved egne ansatte, indførelse af adgang til at klage over advarsler meddelt dommere og dommerfuldmægtige, fritagelse for retsafgift i sager om medmoderskab m.v.). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder. (Gennemførelse af initiativer mod fodbolduroligheder). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om bekæmpelse af ungdomskriminalitet. (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service, lov om voksenansvar for anbragte børn og unge og lov om socialtilsyn. (Udvidet anvendelse af unge- og forældrepålæg, ensretning af indsatsen for anbragte kriminalitetstruede unge og styrkelse af sikkerheden på delvist lukkede og sikrede døgninstitutioner). (Af justitsministeren)
Forespørgsel til justitsministeren af Morten Østergaard (RV), Kristian Thulesen Dahl (DF), Pernille Skipper (EL), Uffe Elbæk (ALT) og Pia Olsen Dyhr (SF) om status for den nye offentlighedslov.
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 8. november 2018.
Hasteforespørgsel til transport-, bygnings- og boligministeren om reglerne om borgere fra tredje lande.
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 8. november 2018. Spørgetiden starter klokken 15.00.
Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
L 67, L 68, L 73 sambehandles.
Eventuel afstemning om forslag fremsat under F 9 om status for den nye offentlighedslov og hasteforespørgslen om borgere fra tredje lande.
Forespørgsel til kulturministeren af Jacob Mark (SF) og Pia Olsen Dyhr (SF) om konsekvenserne af omprioriteringsbidraget.
Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 13. november 2018.
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om at give forældre beslutningskompetence til at udsætte et barns skolestart. (Af Jakob Sølvhøj (EL) og Carolina Magdalene Maier (ALT) m.fl.)
Forespørgsel til undervisningsministeren og uddannelses- og forskningsministeren af Jacob Mark (SF) og Pia Olsen Dyhr (SF) om konsekvenserne af omprioriteringsbidraget.
Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 13. november 2018.
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om en national strategi for digitalisering i uddannelsessystemet. (Af Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) m.fl.)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om at udarbejde en handlingsplan for mennesker med handicap i uddannelsessystemet. (Af Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) m.fl.)
1. behandling af forslag til lov om erhvervsfremme. (Af erhvervsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om dansk turisme og lov om Visitdenmark. (Ændringer af sammensætningen af Det Nationale Turismeforum, overflytning af turismeudviklingsselskaber til staten samt styrket koordination af international markedsføring). (Af erhvervsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om administration af tilskud fra Den Europæiske Regionalfond og Den Europæiske Socialfond.(Ændringer af indstillingsretten om midler fra EU’s Regionalfond og Socialfond m.v.) (Af erhvervsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om regionernes finansiering.(Ændring af det statslige bidrag til finansiering af regionerne). (Af sundhedsministeren)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om behandlingsret inden for behandling af søvnløshed hos børn med adhd. (Af Kirsten Normann Andersen (SF) m.fl.)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi og lov om elforsyning. (Pristillæg til elektricitet produceret fra afbrænding af biomasse, digitalisering m.v.). (Af energi-, forsynings- og klimaministeren)
Forespørgsel til beskæftigelsesministeren af Finn Sørensen (EL) m.fl. om de forligsmæssige bindinger vedrørende forhøjelser af pensionsalderen.
Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 13. november 2018.
Forespørgsel til beskæftigelsesministeren af Finn Sørensen (EL) m.fl. om evalueringen af reformen af førtidspension og fleksjob.
Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 13. november 2018.
Forespørgsel F 5 til forsvarsministeren og udenrigsministeren af Kenneth Kristensen Berth (DF) m.fl. om EU’s forsvarspolitiske samarbejde.
Ventes foretaget tirsdag den 27. november 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 29. november 2018].
Forespørgsel F 12 til udlændinge- og integrationsministeren af Søren Søndergaard (EL), Carolina Magdalene Maier (ALT), Andreas Steenberg (RV) og Holger K. Nielsen (SF) om, at uddannelse ikke længere indgår ved beregning af retten til permanent opholdstilladelse.
Ventes foretaget torsdag den 29. november 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 4. december 2018].
Forespørgsel F 11 til børne- og socialministeren af Karina Adsbøl (DF), Pernille Bendixen (DF), Susanne Eilersen (DF), Jeppe Jakobsen (DF) og Karin Nødgaard (DF) om gennemførelsen af Barnets Reform.
Ventes foretaget torsdag den 6. december 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til lørdag den 8. december 2018].
Forespørgsel F 13 til udlændinge- og integrationsministeren af Søren Søndergaard (EL), Carolina Magdalene Maier (ALT) og Andreas Steenberg (RV) om afslag i familiesammenføringssager.
Ventes foretaget onsdag den 12. december 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 13. december 2018].
Forespørgsel F 1 til udlændinge- og integrationsministeren af Martin Henriksen (DF) og Marie Krarup (DF) om resultater på udlændingeområdet og nye mål.
Ventes foretaget torsdag den 13. december 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 18. december 2018].
Forespørgsel F 3 til udlændinge- og integrationsministeren af Martin Henriksen (DF) m.fl. om at forhindre udenlandske pengeoverførsler til byggeri af moskeer.
Ventes foretaget torsdag den 13. december 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 18. december 2018].
Forespørgsel F 2 til statsministeren af Martin Henriksen (DF) og Christian Langballe (DF) om regeringens værdipolitik med fokus på de udfordringer, der følger af indvandringen.
Ventes foretaget tirsdag den 29. januar 2019.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 31. januar 2019].
Forespørgsel F 10 til ældreministeren af Jeppe Jakobsen (DF) m.fl. om at sikre, at danskerne trygt kan gå deres alderdom i møde.
Forespørgsel F 14 til udenrigsministeren af Søren Søndergaard (EL), Rasmus Nordqvist (ALT) og Holger K. Nielsen (SF) om Danmarks relation til Saudi-Arabien.
Forespørgsel F 15 til beskæftigelsesministeren af Finn Sørensen (EL) m.fl. om opholdskravets konsekvenser for den danske arbejdsmarkedsmodel.
Forespørgsel F 16 til beskæftigelsesministeren af Christian Juhl (EL) og Karsten Hønge (SF) om arbejdsmiljøindsatsen.