Boligudvalget 2009-10
L 47 Spørgsmål 9
Offentligt
753936_0001.png
753936_0002.png

Boligudvalget

Til:

Dato:

Økonomi- og erhvervsministeren10. november 2009
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:

L 47

Forslag til lov om ændring af lov om bygnings- og boligregistrering. (Indsamling af energioplysninger m.v.).Af økonomi- og erhvervsministeren (Lene Espersen).

Spørgsmål 9

Kan ministeren bekræfte, at gebyret for videregivelse af oplysninger i forbindelsemed handel med faste ejendom skal erstatte det gebyr, som kommunerne hidtilhar haft hjemmel til at opkræve, og at kommuner efter vedtagelsen af lovforslagetikke længere må opkræve dette gebyr?

Spørgsmål 10

Er ministeren enig i, at der også efter etableringen af den ny digitale service omejendomsoplysninger til brug for handel med fast ejendom, kan være nødvendigtfor ejendomsmæglere at indhente oplysninger hos kommunerne om en rækkeforhold, og vil kommunerne i givet fald kunne give disse oplysninger, og måkommunerne opkræve et gebyr herfor?

Spørgsmål 11

Hvorfor indeholder lovforslaget ikke krav om indberetning af slutbrugernes forbrugaf biobrændsel og andre energikilder eller brug af kakkelovne, som der findesover 5000.000 af?

Spørgsmål 12

Er ministeren i fortsættelse af forrige spørgsmål enig i, at man på grund af dettemanglende krav ikke får et retvisende billede af energiforbruget i bygningerne?

Spørgsmål 13

Vil ministeren i fortsættelse af de 2 forrige spørgsmål redegøre for, hvordan mankan sikre sig, at de nævnte energioplysninger også kommer til at fremgå?
1/2
Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Anita Knakkergaard (DF).Svaret bedes sendt elektronisk til spørgeren på[email protected]og til[email protected].
På udvalgets vegne
Nanna Westerbyformand.
1/2