Retsudvalget 2008-09
B 184 Bilag 7
Offentligt
688293_0001.png
Fra:[email protected] [mailto:[email protected]]Sendt:17. maj 2009 14:00Emne:Vigtig information ang. 1 behandling af revideret hundelov.
Hej...Først lidt om mig selv, jeg hedder Daniel Mattzon 33 år og gift med Gitte, vi har 3 børn og 2 hunde,en staffordshire bull terrier og en mops/griffon bl. Jeg bor i Ikast i den pæne ende af byen (deterikke kun bander og kriminelle, der ejer denne type hund)min staffordshire bull terrier"Gucci" ventede jeg 8 mdr. på og betalte 12.000 kr for, hun skal bruges som avls ogudstillingshund. Hele vejens børn kommer og leger i vores have og med vores hunde, kan i forstillejer hvor en stor indvirkning jeres lovforslag kan få for vores liv? børnenes legekammerat bliverpludselig farlig og skal færdes med mundkurv, vi kan ikke længer udstille vores hund og mister altdet sociale der omkring, vi kan ikke træne og stimulere vores hund, hvis et forbud bliver løsningen.Tænk på hvor mange familier der er i samme sted som os...
Vi er mange der mener at i er på vej til at træffe nogle katastrofale beslutninger og vil gerne henvisetil en facebook gruppe "Bevar muskelhunden under ansvar" med over 13.000 medlemmer.http://www.facebook.com/group.php?gid=82772046469&ref=mfSamtidig vil jeg gerne aflever en online underskriftindsamling med samme formål.http://onlineunderskrift.dk/Vis/Skriv%20Under/BEVARMUSKELHUNDENUNDERANSVARVi frygter at jeres beslutningsgrundlag bliver enesporet nuanceret af mediernes dækning af dissehunde uden skelen til fakta og som tiderne har vist os har forbud aldrig været vejen frem. Pit bull`ensom blev forbudt i 90`erne har aldrig været mere udbredt (importeresunder andre navne)det enesteder sker er de folk i forsøger at ramme får endnu en mulighed for at drive "sort forretning" og osansvarsfulde hund ejere som trods alt er største delen, mister et familie medlem, en ven, et kæledyr.He is your freind, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader.He will be yours-faith full&true, to the last beat of his heart! You owe it to him, to be worthyof such devotion...På vegene af mange ansvarsfulde hunde ejere her i Danmark.
Med Venlig HilsenDaniel MattzonSTOLT ejer af en Staffordshire Bull Terrier