Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget inviterer til åben høring om forsvarlig drift af andelsboligforeninger onsdag den 8. november 2017, kl. 13.00-16.00.
Udvalg: Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget
Mødedato: 08-11-2017
Starttidspunkt: 13.00
Sluttidspunkt: 16.00
Lokale: Landstingssalen
Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget holder åben høring om forsvarlig drift af andelsboligforeninger. Høringen finder sted onsdag den 8. november 2017, kl. 13.00-16.00, i Landstingssalen på Christiansborg

På høringen vil der blive sat fokus på en række af de spørgsmål og problemstillinger, som indgår i rapporten og anbefalingerne fra maj fra den af erhvervsministeren nedsatte arbejdsgruppe om ansvarlig drift af andelsboligforeninger. En række eksperter og aktører på området samt repræsentanter for andelsboligforeningerne vil på høringen komme med deres synspunkter på og

belyse problemstillinger og løsningsmuligheder inden for bl.a. valuarvurderinger, belåning, sund drift af foreningerne og rådgiveransvar samt konkurstruede foreninger og overgangen til lejevilkår.

Erhvervsministeren forventer ifølge regeringens lovprogram at fremsætte lovforslag om ansvarlig drift af andelsboligforeninger til december.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske her senest tirsdag den 7. november kl. 11.00. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Program kan læses her.

Høringen kan følges live her.

Gæster til Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Kontakt
Udvalgssekretær
Tina Grønlund
3337 5552
Send e-mail
Udvalgssekretær
Gry Nielsen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Lene Gregersen Kaasgaard
3337 3275
Send e-mail