Åben høring om digitalisering som vækstkatalysator
Udvalg: Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget
Mødedato: 27-09-2017
Starttidspunkt: 13.00
Sluttidspunkt: 16.00
Lokale: Landstingsalen
Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget inviterer til åben høring om digitalisering som vækstkatalysator.

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget har gennem længere tid beskæftiget sig med, hvordan man kan få gang i væksten, og udvalget slutter dette folketingsårs arbejde af med en høring, der sætter fokus på, hvordan man kan bruge digitalisering som vækstkatalysator.

På høringen vil formanden for Digitalt Vækstpanel Niels B. Christiansen holde indlæg om Digitalt Vækstpanels arbejde og anbefalinger. Endvidere vil tre indbudte eksperter komme med deres synspunkter på og vurderinger af, i hvilket omfang Danmark og det danske arbejdsmarked er parat til den digitale vækst, hvordan det digitale vækstpotentiale ser ud, og hvordan Danmark står i forhold til konkurrerende lande. Erhvervsminister Brian Mikkelsen afslutter høringen med et indlæg om regeringens synspunkter og planer.

I høringen deltager et debatpanel med repræsentanter fra forskellige virksomheder, som kan stille spørgsmål til oplægsholderne og debattere høringens temaer. Der deltager endvidere et politisk panel bestående fortrinsvis af partiernes erhvervsordførere. Se erhvervsordførerne her.

Beskæftigelsesudvalget, Miljø- og Fødevareudvalget, Uddannelses- og Forskningsudvalget, Undervisningsudvalget og Udvalget for Landdistrikter og Øer er inviteret til at deltage i høringen.

Hent program for høringen her

Tilmelding
Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Der er et begrænset antal pladser til høringen, som bliver fordelt efter først-til-mølle princippet.
Frist for tilmelding er tirsdag den 26. september 2017, kl. 12.00. Tilmeld dig her.
Høringen vil blive streamet live på Folketingets hjemmeside og vises desuden på Folketingets tv-kanal.



Kontakt
Udvalgssekretær
Tina Grønlund
3337 5552
Send e-mail
Udvalgssekretær
Gry Nielsen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Lene Gregersen Kaasgaard
3337 3275
Send e-mail