Åben konference om FN’s verdensmål – Danmarks udfordringer og decentrale løsninger
Dato: 10-10-2017
Starttidspunkt: 13.00
Sluttidspunkt: 16.00
Sted: Landstingssalen
Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget inviterer i samarbejde med Det tværpolitiske netværk for FN’s verdensmål og 2030-panelet til en åben konference med temaet: FN’s verdensmål – Danmarks udfordringer og decentrale løsninger
Den åbne konference holdes som et multi-stakeholder forum. Formålet er at forene og forstærke alle sektorer i Danmark i arbejdet for, at Danmarks bidrag til indfrielsen af verdensmålene forbliver ambitiøst. Forummet er det første af sin art og vil fremover være årligt tilbagevendende i forbindelse med Folketingets åbning - hvert år med et nyt tema.
Forummet vil i år samle repræsentanter fra hele Danmark for at skabe bæredygtige og lokale svar på de udfordringer, som FN's verdensmål fremhæver, udstiller og præciserer. Til forummet vil man med andre ord debattere Danmarks udfordringer og kommuners arbejde med verdensmålene, og man vil kunne komme med visionære svar på, hvordan kommunerne kan blive inspireret til at arbejde med udgangspunkt i målene samt, hvordan andre sektorer kan understøtte kommuners arbejde.
Dette vil du få mulighed for i samarbejde med 150 løsningsorienterede personer, som inkluderer ministre og medlemmer af Folketinget, embedsmænd fra nationale og kommunale institutioner, borgmestre og kommunale kandidater, civile repræsentanter på tværs af den danske privatsektor og det danske civilsamfund samt sociale entreprenører og fremadsynede unge.
Skarpe oplæg og rundbordsdiskussioner
Konferencen består af to dele: Den første del er en række korte og skarpe oplæg, som beskriver Danmarks udfordringer set fra en lang række forskellige sektorers perspektiv. Anden del er en breakout-session, hvor vi forventer, at du vil få en aktiv rolle i diskussionerne om decentrale løsninger på Danmarks udfordringer.
Program for hele arrangementet kan ses her.
Du kan tilmelde dig her og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.På grund af stor interesse forbeholder vi os dog ret til at prioritere blandt tilmeldingerne, såfremt flere end to personer fra samme organisation/institution/kommune/virksomhed har tilmeldt sig. Frist for tilmelding er mandag den 9. oktober 2017 kl. 11.00.
Konferencen vil blive streamet live på Folketingets hjemmeside og vises desuden på Folketingets tv-kanal.
Links:

Kontakt
Jan Rasmussen
Udvalgssekretær
Tlf. 33 37 55 20
Send mail

DELING AF:

--:--:--
Her kan du vælge at redigere i dit klip. Det gøres ved at trykke på start og på slut, når klippet er nået til de steder du vil dele fra og til.

Du kan ogås vælge størrelse på afspiller herunder.

Størrelse på afspiller
350 × 255512 × 346768 × 490
Vælg et udsnit af videoen
START
SLUT
Klippets varighed:  
Start: 00:00:00 | Slut: 00:00:00 | Varighed: 00:00:00 | Afspiller: 0 x 0