Delegationsrejse til bykonferencen MIPIM
Udvalg: By- og Boligudvalget
Startdato: 06-03-2012
Slutdato: 09-03-2012
Sted: Cannes, Frankrig
By- og Boligudvalget tager tirsdag den 11. september på endagstur til Odense for at se og drøfte byens planer for byudvikling og helhedsplanen for Vollsmose.

By- og Boligudvalget er inviteret af Odense Kommune til Odense den 11. september. Her vil udvalget cykle rundt og besøge nogle af de byudviklingsprojekter, der i løbet af de næste 10 år skal udvikle Odense by med udgangspunkt i eksisterende og centrale byområder.

Udvalget skal bl.a. besøge Odense Havn, ligesom de vil blive introduceret til Thomas B. Thriges Gadeprojekt, der skal omdanne den tidligere bilgade i centrum af Odense til omdrejningspunkt for en mere sammenhængende bymidte.

Om eftermiddagen går turen til Vollsmose, hvor udvalget bl.a. vil blive præsenteret for Helhedsplanen og høre om, hvordan man gennem digitale og analoge medier fokuserer på at inddrage borgerne i udviklingen af bydelen.

Formål

En delegation fra By- og Boligudvalget deltager den 6.-8. marts i den stort anlagte by- og udviklingskonference MIPIM, som løber af stablen i Cannes, Frankrig. Her vil de bl.a. blive introduceret til udviklingspotentialer og muligheder i en række europæiske storbyer, få indblik i Campusbyggeriets betydning for udvikling af Cannes, ligesom de vil besøge den dansk-svenske Øresundsstand. Udover deltagelse i MIPIM vil delegationen besøge Marseilles og bl.a. få lejlighed til at besøge et udsat boligområde og høre om de boligsociale udfordringer i byen.

Deltagere
Øvrige deltagere

Udvalgssekretær: Gro Iversen



Program
Budget
85.000 kr.
Regnskab
99.046 kr.