UGEPLAN FOR FOLKETINGET 4. juni - 10. juni 2018 (UGE 23)

Endelig ugeplan
1. juni 2018 Lovsekretariatet
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om godskørsel. (Tilladelsesordning for varebiler). (Af Christian Rabjerg Madsen (S), Kim Christiansen (DF), Henning Hyllested (EL) og Karsten Hønge (SF))
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om frikommunenetværk. (Forsøgsmuligheder efter tredje ansøgningsrunde). (Af økonomi- og indenrigsministeren)
3. behandling af forslag til lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering. (Af økonomi- og indenrigsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om social service, lov om integration af udlændinge i Danmark og forskellige andre love. (Mulighed for at udarbejde en helhedsorienteret plan til borgere med komplekse og sammensatte problemer). (Af ministeren for offentlig innovation)
3. behandling af forslag til lov om projektering og anlæg af et vildsvinehegn langs den dansk-tyske landegrænse. (Af miljø- og fødevareministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om hold af dyr, lov om fødevarer og lov om foderstoffer. (Strafskærpelse som led i indsatsen mod afrikansk svinepest). (Af miljø- og fødevareministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ophavsret. (Gennemførelse af Marrakeshdirektivet m.v.). (Af kulturministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl. (Indførelse af deltagerbetaling for danskuddannelse til udenlandske arbejdstagere, studerende m.v.). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Reform af reglerne om ægtefællesammenføring med nyt integrationskrav i stedet for tilknytningskravet, skærpet boligkrav m.v.). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik, lov om Udbetaling Danmark og udlændingeloven. (Indførelse af beskæftigelseskrav for ret til uddannelses- og kontanthjælp og forlængelse af opholdskravet samt ophævelse af bestemmelsen om opholdstilladelse på baggrund af arbejdsmarkedstilknytning). (Af udlændinge- og integrationsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Justering af kravene i beløbsordningen). (Af Martin Henriksen (DF) m.fl.)
3. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven, ferieloven og lov om danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl. (Afskaffelse af au pair-ordningen). (Af Martin Henriksen (DF) og Karsten Hønge (SF) m.fl.)
1. (eneste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om adgang til at inddrage forældremyndighedsindehavers opholdstilladelse, hvis vedkommende sender sit barn på genopdragelsesrejse i udlandet. (Af Martin Henriksen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om et helt eller delvist udgangsforbud for asylansøgere under 18 år. (Af Martin Henriksen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om automatisk inddragelse af opholdstilladelse for udlændinge, der har modtaget kontanthjælp eller starthjælp i 3 år. (Af Martin Henriksen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om aktivering af nødbremsen til afvisning af asylansøgere ved grænsen. (Af Martin Henriksen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om større hensyntagen til børns trivsel på asylcentre. (Af Holger K. Nielsen (SF) og Jacob Mark (SF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om fratagelse af passet fra dømte pædofile. (Af Peter Kofod Poulsen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om skærpelse af straffen i sager om illegal handel med cigaretter og bedre muligheder for politiet til at udføre en styrket kontrolindsats. (Af Hans Kristian Skibby (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en uvildig undersøgelse af udlændinge- og integrationsministerens håndtering af adskilt indkvartering af mindreårige gifte eller samlevende asylansøgere. (Af Mattias Tesfaye (S), Nikolaj Villumsen (EL), Josephine Fock (ALT), Sofie Carsten Nielsen (RV) og Holger K. Nielsen (SF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af ministerpension og pension til ministerbørn (borgerforslag). (Af Peter Skaarup (DF), Pernille Skipper (EL), Christina Egelund (LA), Carolina Magdalene Maier (ALT), Morten Østergaard (RV), Karsten Hønge (SF) og Mette Abildgaard (KF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ændring af folketingsbeslutning om statsrevisorernes valg og virksomhed. (Af Pia Kjærsgaard (DF), Henrik Dam Kristensen (S), Kristian Pihl Lorentzen (V) og Leif Mikkelsen (LA))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om ændring af forretningsordenen for Folketinget. (Ændring af forskellige arbejdsformer og forretningsgange m.v.).
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om tilgængelighed for personer med handicap til ny- og ombyggede enfamilieshuse. (Af Kirsten Normann Andersen (SF) og Jacob Mark (SF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en udfasning af Ankaraaftalen af 1963 om en associeringsaftale mellem EU og Tyrkiet. (Af Kenneth Kristensen Berth (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om muligheden for plejeorlov til pårørende til terminale patienter, der ønsker at dø uden for hjemmet. (Af Kirsten Normann Andersen (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om bedre vejledning og oplysning til pårørende til syge og ældre svækkede medborgere. (Af Kirsten Normann Andersen (SF) og Jacob Mark (SF))
Forespørgsel F 35 til udlændinge- og integrationsministeren af Martin Henriksen (DF) m.fl. om at forhindre udenlandske pengeoverførsler til byggeri af moskeer.
Forespørgsel F 36 til udlændinge- og integrationsministeren af Martin Henriksen (DF) m.fl. om at lægge et loft over visse dele af den ikkevestlige indvandring.
Forespørgsel F 38 til forsvarsministeren af Kenneth Kristensen Berth (DF) m.fl. om EU’s forsvarspolitiske samarbejde.