UGEPLAN FOR FOLKETINGET 13. november - 19. november 2017 (UGE 46)

Endelig ugeplan
10. november 2017 Lovsekretariatet
1. behandling af forslag til lov om ændring af folkeoplysningsloven. (Ny struktur for Folkeuniversitetet). (Af kulturministeren)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om at oprette en kunst- og kulturoplevelsesordning for borgere på institution. (Af Søren Søndergaard (EL) m.fl.)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning og lov om naturbeskyttelse. (Mulighed for fastsættelse af nærmere regler om jagt med visse rovfugle, tidsbegrænsede initiativer, jagtformer, fodring af vildt og ændring af regler om jagttegn samt ophævelse af krav om dispensation til visse til- og ombygninger inden for skovbyggelinjen i landzone). (Af miljø- og fødevareministeren)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om bedre normering på plejehjem. (Af Stine Brix (EL) og Finn Sørensen (EL))
Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
L 68, L 69 sambehandles.
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om våben og eksplosivstoffer og lov om vagtvirksomhed. (Initiativer mod rocker- og bandekriminalitet m.v.). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger (databeskyttelsesloven). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om retshåndhævende myndigheders behandling af personoplysninger, lov om massemediers informationsdatabaser og forskellige andre love. (Konsekvensændringer som følge af databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen samt medieansvarslovens anvendelse på offentligt tilgængelige informationsdatabaser m.v.). (Af justitsministeren)
Forhandling om justitsministerens redegørelse om status over dansk politis situation i forhold til Europol.
1. behandling af forslag til lov om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel (gassikkerhedsloven). (Af erhvervsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om medarbejderinvesteringsselskaber. (Ophævelse af revisionsbestemmelse). (Af erhvervsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om EKF Danmarks Eksportkredit. (Bestemmelse om udbyttepolitik, rammer for en udbyttepolitik og bestemmelse om omfattelse af arkivloven). (Af erhvervsministeren)
Fredag den 17. november 2017
Intet møde.
Forespørgsel F 3 til økonomi- og indenrigsministeren af Stine Brix (EL) m.fl. om obligatoriske måltal for konkurrenceudsættelse for kommuner og regioner.
Ventes foretaget torsdag den 23. november 2017.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 28. november 2017].
Forespørgsel F 2 til udenrigsministeren af Kenneth Kristensen Berth (DF) m.fl. om scenarier for EU's videre udvikling.
Ventes foretaget fredag den 1. december 2017.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 5. december 2017].
Forespørgsel F 4 til sundhedsministeren af Stine Brix (EL) og Finn Sørensen (EL) om en langsigtet plan for, hvordan psykisk sundhed og psykiatrien kan opprioriteres markant.
Ventes foretaget fredag den 15. december 2017.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 19. december 2017].
Forespørgsel F 5 til sundhedsministeren af Liselott Blixt (DF) og Karina Adsbøl (DF) om at sikre hørehæmmede en ordentlig behandling i sundhedsvæsenet.
Ventes foretaget fredag den 15. december 2017.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 19. december 2017].
Forespørgsel F 1 til udenrigsministeren og udlændinge- og integrationsministeren af Josephine Fock (ALT), Johanne Schmidt-Nielsen (EL), Sofie Carsten Nielsen (RV) og Holger K. Nielsen (SF) om Danmarks stop for kvoteflygtninge.
Ventes foretaget tirsdag den 19. december 2017.
[Eventuel afstemning udsættes til onsdag den 20. december 2017].
Forespørgsel F 10 til statsministeren af Christian Langballe (DF) m.fl. om regeringens værdipolitik med fokus på de udfordringer, der følger af indvandringen.
Ventes foretaget fredag den 12. januar 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 16. januar 2018].
Forespørgsel F 7 til beskæftigelsesministeren af Kenneth Kristensen Berth (DF) m.fl. om arbejdskraftens fri bevægelighed i EU.
Ventes foretaget torsdag den 18. januar 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 23. januar 2018].
Forespørgsel F 6 til statsministeren af Søren Espersen (DF) m.fl. om selvstændighedsprocessen i Grønland.
Ventes foretaget fredag den 19. januar 2018.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 23. januar 2018].
Forespørgsel F 8 til ældreministeren af Jeppe Jakobsen (DF) m.fl. om ældreområdet.
Forespørgsel F 9 til udenrigsministeren af Nikolaj Villumsen (EL), Rasmus Nordqvist (ALT), Martin Lidegaard (RV) og Holger K. Nielsen (SF) om investeringsforeningers og kommuners investeringer i virksomheder med aktiviteter i ulovlige bosættelser.