UGEPLAN FOR FOLKETINGET 30. oktober - 5. november 2017 (UGE 44)

Foreløbigt udkast
11. oktober 2017 Lovsekretariatet
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om elforsyning, lov om fremme af vedvarende energi, lov om naturgasforsyning, lov om Energinet.dk og lov om varmeforsyning. (Betaling for myndighedsbehandling og justering af bestemmelser om tilsyn med Energinet.dk). (Af energi-, forsynings- og klimaministeren)
1. behandling af yderligere et lovforslag fra energi-, forsynings- og klimaministeren (Energinet).
1. behandling af forslag til lov om ændring af fiskeriloven. (Oplysning om ejerkredsen af den sidste tredjedel i erhvervsfiskerselskaber). (Af ministeren for fiskeri og ligestilling)
Der kan forventes yderligere behandlinger.
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om trafikselskaber. (Implementering af takstreformer i Øst- og Vestdanmark samt mulighed for overdragelse af trafikkøberansvar m.v.). (Af transport-, bygnings- og boligministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af færdselsloven. (Bemyndigelse til at fastsætte regler om små motoriserede køretøjer). (Af transport-, bygnings- og boligministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af færdselsloven. (Ændring af sanktioner for foretagelse af ulovlige, konstruktive ændringer i motordrevne køretøjers forureningsbegrænsende udstyr). (Af transport-, bygnings- og boligministeren)
Der kan forventes yderligere behandlinger.

DELING AF:

--:--:--
Her kan du vælge at redigere i dit klip. Det gøres ved at trykke på start og på slut, når klippet er nået til de steder du vil dele fra og til.

Du kan ogås vælge størrelse på afspiller herunder.

Størrelse på afspiller
350 × 255512 × 346768 × 490
Vælg et udsnit af videoen
START
SLUT
Klippets varighed:  
Start: 00:00:00 | Slut: 00:00:00 | Varighed: 00:00:00 | Afspiller: 0 x 0