§ 20-spørgsmål S 10 Om indsamlinger.

Til: Kulturminister Bertel Haarder (V)
Dato: 06-10-2015
Samling: 2015-16
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 06-10-2015
Endelig besvarelse 12-10-2015
Spørgsmålets ordlyd:
Finder ministeren, at det er befordrende for en indsamling til et vigtigt formål, nemlig at hjælpe mennesker i nød, at man som kendt tv-ansigt på en national public service-station misbruger indsamlingen til partipolitiske forhånelser, velvidende at både DF og Venstre i øvrigt støttede indsamlingen, og kan ministeren oplyse om, hvor grænsen går for journalisters partipolitiske drillerier, når de og deres medie velsagtens af seerne skal opfattes som partipolitisk neutrale?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 12-10-2015
Modtaget: 12-10-2015
Omdelt: 12-10-2015

Svar på spm. nr. S 10: Finder ministeren, at det er befordrende for en indsamling til et vigtigt formål, nemlig at hjælpe mennesker i nød, at man som kendt tv-ansigt på en national public service-station misbruger indsamlingen til partipolitiske forhånelser, velvidende at både DF og Venstre i øvrigt støttede indsamlingen, og kan ministeren oplyse om, hvor grænsen går for journalisters partipolitiske drillerier, når de og deres medie velsagtens af seerne skal opfattes som partipolitisk neutrale?

Svar på spm. nr. S 10. (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 06-10-2015
Modtaget: 06-10-2015
Omdelt: 06-10-2015

Finder ministeren, at det er befordrende for en indsamling til et vigtigt formål, nemlig at hjælpe mennesker i nød, at man som kendt tv-ansigt på en national public service-station misbruger indsamlingen til partipolitiske forhånelser, velvidende, at både DF og Venstre i øvrigt støttede indsamlingen, og kan ministeren oplyse om, hvor grænsen går for journalisters partipolitiske drillerier, når de og deres medie velsagtens af seerne skal opfattes som partipolitisk neutrale?

Finder ministeren, at det er befordrende for en indsamling til et vigtigt formål, nemlig at hjælpe mennesker i nød, at man som kendt tv-ansigt på en national public service-station misbruger indsamlingen til partipolitiske forhånelser, velvidende, at både DF og Venstre i øvrigt støttede indsamlingen, og kan ministeren oplyse om, hvor grænsen går for journalisters partipolitiske drillerier, når de og deres medie velsagtens af seerne skal opfattes som partipolitisk neutrale? (pdf-version)
Html-version