Forespørgsel til økonomi- og indenrigsministeren, erhvervs- og vækstministeren og miljøministeren om understøttelse og udbredelse af deleøkonomi.
Af Per Clausen (EL) m.fl.
(Anmeldelse 25.11.2014).
Forslag til lov om ændring af lov om Aarhus Letbane. (Transportministerens udtræden af Aarhus Letbane I/S).
Af transportministeren (Magnus Heunicke).
(Fremsættelse 05.11.2014).
Forslag til lov om Odense Letbane.
Af transportministeren (Magnus Heunicke).
(Fremsættelse 05.11.2014).
Forslag til lov om ændring af lov om en Cityring og lov om Metroselskabet I/S og Udviklingsselskabet By & Havn I/S. (Afgrening fra Cityringen til Sydhavnen, mulighed for udvidelse af afgreningen til Nordhavnen, reduktion af statens ejerandel af Udviklingsselskabet By & Havn I/S, projektering af en Nordhavnstunnel m.v.).
Af transportministeren (Magnus Heunicke).
(Fremsættelse 12.11.2014).
Forslag til lov om indgåelse af aftale om ændring af dansk-færøsk protokol til den nordiske dobbeltbeskatningsoverenskomst.
Af skatteministeren (Benny Engelbrecht).
(Fremsættelse 19.11.2014).
Forespørgsel til skatteministeren om skattely.
Af Lisbeth Bech Poulsen (SF) og Frank Aaen (EL).
(Anmeldelse 07.11.2014. Fremme 11.11.2014).
Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 2. december 2014.
FORESPØRGSEL NR. F 7:
Forespørgsel til skatteministeren:
Hvordan vil regeringen bekæmpe skattely, eksemplificeret i de lækkede dokumenter fra PwC, der påviste den såkaldte Luxembourgfinte, hvor en række multinationale selskaber har unddraget sig betaling af skat i en række europæiske lande, hvilke nye initiativer agter regeringen at tage nationalt såvel som internationalt til bekæmpelse af skattely, vil regeringen genoverveje den dobbeltbeskatningsoverenskomst, som er indgået med Luxembourg, og bør regeringen ikke afstå fra at indgå aftaler med lande, som bevidst hjælper multinationale selskaber med at snyde andre lande for deres skatteindtægter?
Af Lisbeth Bech Poulsen (SF) og Frank Aaen (EL).