L 34 Forslag til lov om ændring af sundhedsloven og lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed.
(Lægesamtaler, lægelig stofmisbrugsbehandling, frit valg i forbindelse med stofmisbrugsbehandling og befordring af personer i lægelig stofmisbrugsbehandling med heroin).
Af: Minister for sundhed og forebyggelse Nick Hækkerup (S)
Udvalg: Sundheds- og Forebyggelsesudvalget
Samling: 2014-15 (1. samling)
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 27

Det fremgår af ministerens besvarelse af bl.a. spørgsmål 1 vedr. L 34, at læger kan abstinensbehandle i en "kortvarig periode" af "ca. en uges varighed." Da der jo kan gå op til to uger, inden stofmisbrugere kan påbegynde behandling, hvordan forventer ministeren på den baggrund, at stofmisbrugere med behov for abstinensbehandling skal få behandling i den resterende uges ventetid?
Dato: 01-12-2014
Status: Endeligt besvaret
Emne: praksissektoren og kommunale sundhedsordninger

Endeligt svar

Dokumentdato: 08-12-2014
Modtaget: 08-12-2014
Omdelt: 08-12-2014

L 34 - svar på spm. 27 om, at det fremgår af ministerens besvarelse af bl.a. spørgsmål 1, at læger kan abstinensbehandle i en "kortvarig periode" af "ca. en uges varighed." Da der jo kan gå op til to uger, inden stofmisbrugere kan påbegynde behandling, hvordan forventer ministeren på den baggrund, at stofmisbrugere med behov for abstinensbehandling skal få behandling i den resterende uges ventetid, fra ministeren for sundhed og forebyggelse

Svar på spørgsmål 27.DOC
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 01-12-2014
Modtaget: 01-12-2014
Omdelt: 01-12-2014

Spm. om, at det fremgår af ministerens besvarelse af bl.a. spørgsmål 1, at læger kan abstinensbehandle i en "kortvarig periode" af "ca. en uges varighed." Da der jo kan gå op til to uger, inden stofmisbrugere kan påbegynde behandling, hvordan forventer ministeren på den baggrund, at stofmisbrugere med behov for abstinensbehandling skal få behandling i den resterende uges ventetid, til ministeren for sundhed og forebyggelse

Udvalgsspørgsmål.pdf
Html-version