1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime).
2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
SPØRGSMÅL:
1) Til justitsministeren af:
Inger Støjberg (V):
Hvad er baggrunden for ministerens beslutning om at anke byrettens afgørelse vedrørende den 5-årige thailandske dreng Fimm Na Thibans ophold i Danmark?
(Spm. nr. S 1202).
2) Til justitsministeren af:
Inger Støjberg (V):
Hvornår besluttede ministeren sig for at anke byrettens afgørelse vedrørende den 5-årige thailandske dreng Fimm Na Thibans ophold i Danmark?
(Spm. nr. S 1203).
3) Til justitsministeren af:
Peter Skaarup (DF):
Hvad er ministerens holdning til, at der løbende dukker nye bander op, f.eks. banden ved navn Loyal to Familia, og vil ministeren undersøge, om denne tilsyneladende åbenlyst kriminelle organisation kan opløses ved lov, jf. grundlovens paragraf om dette?
(Spm. nr. S 1204 (omtrykt)).
4) Til justitsministeren af:
Peter Skaarup (DF):
Kan ministeren oplyse, hvad ministeren vil gøre, for at organiserede kriminelle, straks når de bevæger sig rundt i bybilledet, bliver stoppet, kropsvisiteret, undersøgt for ulovlige våben og hælervarer og ved samme lejlighed kontrolleret af de sociale myndigheder, så det meget hurtigt bliver ekstremt uinteressant og meget lidt lukrativt at være organiseret bandemedlem og vanekriminel?
(Spm. nr. S 1205).
5) Til skatteministeren af:
Jacob Jensen (V):
Mener ministeren, at et byrdestop for danske virksomheder i resten af denne valgperiode vil være et forslag, som regeringen kan støtte?
(Spm. nr. S 1155 (omtrykt)).
6) Til skatteministeren af:
Jacob Jensen (V):
Vil et byrdestop for danske virksomheder i resten af denne valgperiode efter ministerens vurdering være til gavn for investeringsklimaet i Danmark og dermed muligheden for at bevare danske arbejdspladser?
(Spm. nr. S 1156 (omtrykt)).
7) Til skatteministeren af:
Torsten Schack Pedersen (V):
Mener ministeren, at det vil være gavnligt for beskæftigelsen, hvis danske virksomheder får tryghed omkring deres skatteforhold resten af valgperioden?
(Spm. nr. S 1201).
8) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Sophie Løhde (V):
Er ministeren enig med SF's sundhedsordfører, der på TV 2 News den 26. januar 2013 udtalte, at det optimale ville være, at de udgifter på sundhedsområdet, der i dag er finansieret via brugerbetaling, i stedet blev finansieret ved at hæve skatterne, og vil ministeren i bekræftende fald oplyse, hvor meget regeringen agter at forhøje skatterne yderligere?
(Spm. nr. S 1196).
9) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Sophie Løhde (V):
Mener ministeren, at det offentlige skal udvide det fastsatte serviceniveau i lov om kunstig befrugtning og yde gratis hjælp til flere behandlingsforsøg, og vil ministeren i så fald oplyse, hvilke nye tiltag regeringen planlægger at indføre, og hvordan regeringen agter at anvise finansiering herfor?
(Spm. nr. S 1198).

DELING AF:

--:--:--
Her kan du vælge at redigere i dit klip. Det gøres ved at trykke på start og på slut, når klippet er nået til de steder du vil dele fra og til.

Du kan ogås vælge størrelse på afspiller herunder.

Størrelse på afspiller
350 × 255512 × 346768 × 490
Vælg et udsnit af videoen
START
SLUT
Klippets varighed:  
Start: 00:00:00 | Slut: 00:00:00 | Varighed: 00:00:00 | Afspiller: 0 x 0