Forespørgsel til justitsministeren om høring om den ny offentlighedslov. (Hasteforespørgsel).
Af Pernille Skipper (EL), Pia Adelsteen (DF) og Simon Emil Ammitzbøll (LA).
(Anmeldelse 08.02.2013. Fremme 19.02.2013).
2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
SPØRGSMÅL:
1) Til justitsministeren af:
Karsten Lauritzen (V):
Bekymrer det ministeren, at personer, der angiveligt har relationer til bandemiljøet, har foretaget, hvad der minder om afpatruljering af boligområder, og i den forbindelse har kontrolleret forbipasserende og i flere tilfælde overfaldet disse personer?
(Spm. nr. S 1086).
2) Til justitsministeren af:
Karsten Lauritzen (V):
Hvorledes vil ministeren forhindre, at kriminelle afpatruljerer boligområder, kontrollerer forbipasserende eller ligefrem overfalder disse, hvilket der er set flere eksempler på inden for den seneste tid?
(Spm. nr. S 1087).
3) Til beskæftigelsesministeren af:
Bent Bøgsted (DF):
Mener ministeren, at akutjobpakken har været en succes og fået den virkning, som regeringen havde stillet i udsigt, når målet med 12.500 opslåede akutjob er nået?
(Spm. nr. S 1131).
4) Til beskæftigelsesministeren af:
Bent Bøgsted (DF):
Har de opslåede akutjob efter ministerens opfattelse gavnet de dagpengemodtagere, der stod til at miste retten til dagpenge?
(Spm. nr. S 1132).
5) Til fødevareministeren af:
René Christensen (DF):
Når ministeren den 12. februar 2013 i en pressemeddelelse om hestekødsskandalen udtaler, at »Alt tyder heldigvis på, at de her fuskevarer ikke har været i danske supermarkeder«, hvor har ministeren så de oplysninger fra, der gør, at hun kan udtale sig så skråsikkert?
(Spm. nr. S 1133).
6) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Liselott Blixt (DF):
Hvordan vil ministeren sikre, at psykisk syge patienter ikke bliver udsat for vold i regionernes varetægt, som man hører omtalt i forhold til Risskov, og hvordan sikrer ministeren ordentlige forhold her og nu?
(Spm. nr. S 1083).
7) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Sophie Løhde (V):
Mener ministeren, at regeringen bærer hovedansvaret for de overfyldte medicinske afdelinger, hvor patienterne ligger på gangene eller i overfyldte sengestuer?
(Spm. nr. S 1129).
8) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Sophie Løhde (V):
Mener ministeren, at sundhedsvæsenet i dag har et tilstrækkeligt økonomisk råderum til at sikre, at der på de medicinske afdelinger ikke i længere perioder ligger patienter på gangene eller i overfyldte sengestuer, og vil regeringen stoppe overbelægningen på de medicinske afdelinger ved at sænke belægningsprocenten med 1 procentpoint pr. år?
(Spm. nr. S 1130).
9) Til miljøministeren af:
Kristian Jensen (V):
Vil ministeren være indstillet på, at den kommende konkurrenceevnepakke også skal indeholde en styrkelse af virksomhedernes konkurrenceevne gennem klarere og bedre regler for miljøreguleringen – herunder inddrage anbefalinger om enklere miljøregulering for landbruget?
(Spm. nr. S 1006).
10) Til miljøministeren af:
Kristian Jensen (V):
Vil ministeren være indstillet på at styrke landbrugets konkurrenceevne – og dermed jobskabelsen i både landbrug og følgeerhverv – ved at erstatte den eksisterende regulering af landbruget gennem produktionslofter med en fremtidig regulering via emissionslofter i miljøgodkendelsen på den enkelte bedrift?
(Spm. nr. S 1007).

DELING AF:

--:--:--
Her kan du vælge at redigere i dit klip. Det gøres ved at trykke på start og på slut, når klippet er nået til de steder du vil dele fra og til.

Du kan ogås vælge størrelse på afspiller herunder.

Størrelse på afspiller
350 × 255512 × 346768 × 490
Vælg et udsnit af videoen
START
SLUT
Klippets varighed:  
Start: 00:00:00 | Slut: 00:00:00 | Varighed: 00:00:00 | Afspiller: 0 x 0