By- og Boligudvalget 2012-13
L 191 Bilag 5
Offentligt
1250040_0001.png
Ændringsforslag stillet den {FREMSAT}
ÆndringsforslagtilForslag til lov om ændring af lov om andelsboligforeninger og andreboligfælleskaber(Udvidelse af sælgerens oplysningsforpligtelse ved salg af andelsboliger ogindførelse af karensperiode for anvendelse af valuarvurdering og offentlig vurdering vedværdiansættelse af foreningens ejendom m.v.) (L 191)
Til § 1Afministeren for by, bolig og landdistrikter,tiltrådt af ():
1)Nr.2affattes således:»2.I§ 5, stk. 2,ændres»Vedopgørelsen af foreningens formue ansættes ejendommen til en affølgende værdier, der ikke må overskrides ved opgørelsen af værdien af andelen i foreningensformue« til: »Ved opgørelsen af foreningens formue ansættes ejendommen til en af de i litra a-cnævnte værdier, der ikke må overskrides ved opgørelsen af værdien af andelen i foreningensformue, dog skal værdien af ejendommen i de første 2 år efter andelsboligforeningens stiftelseansættes efter litra a, når en andelsboligforening er stiftet ved erhvervelse af enudlejningsejendom««[Ændret placering af bestemmelse om karensperiode for anvendelse af valuarvurdering og offentligvurdering ved værdiansættelse af foreningens ejendom]
BemærkningerTil nr. 1Den under nr. 2 foreslåede bestemmelse om karensperiode for anvendelse af valuarvurdering ogoffentlig vurdering ved værdiansættelse af foreningens ejendom blev oprindeligt foreslået indsatefter litra c i § 5, stk.2.Med ændringsforslaget flyttes bestemmelsen af lovtekniske årsager, så den i stedet placeres før litraa-c i § 5, stk. 2.Der foretages ikke nogen indholdsmæssige ændringer i den foreslåede bestemmelse.