Trafikudvalget 2010-11 (1. samling)
L 14
Offentligt
908810_0001.png
Udkast
MINISTEREN
Folketingets TrafikudvalgChristiansborg1240 København K
Dato1. november 2010Dok.idJ. nr. 2010-4114Frederiksholms Kanal 27 F1220 København KTelefon33 92 33 55
Trafikudvalget har i brev af 15. oktober 2010 stillet mig følgende spørgsmål 18vedrørende L 14 – Forslag til lov om udbygning af Køge Bugt Motorvejen mel-lem Greve Syd og Køge, som jeg hermed skal besvare. Spørgsmålet er stillet ef-ter ønske fra Kim Christiansen (DF).

Spørgsmål nr. 18:

"Vil ministeren sikre, at der ved frakørsel 29 på motorvejen fra København iretning mod Roskilde etableres en erstatningsfrakørsel i etableringsperiodenfor at mindske generne for trafikanterne i denne periode?"

Svar:

I forbindelse med den planlagte udbygning af Køge Bugt Motorvejen fra GreveS til Køge er det i Vejdirektoratets VVM-undersøgelse forudsat, at der skal etab-leres en ny bro over motorvejen ved tilslutningsanlæg nr. 29 (Greve S, MosedeLandevej). Dette indebærer, at Mosede Landevej skal lukkes i en periode underanlægsarbejdet.For at mindske generne for trafikanterne vil Vejdirektoratet i forbindelse medden kommende detailprojektering og planlægning af anlægsarbejdet have fokuspå at opretholde trafikken på ramperne i tilslutningsanlægget så længe sommuligt.I den periode, hvor den nordvendte rampe fra København ved Greve S er luk-ket, vil det være muligt for trafik fra København mod Roskilde at anvende til-slutningsanlæg nr. 28 Greve C, og via Greve Centervej og Ventrupparken at kø-re mod Roskilde.Der vil i den kommende fase af projektet ske en koordinering af trafikafviklin-gen med bl.a. Greve Kommune, redningsberedskab m.fl.
Med venlig hilsen
Hans Chr. Schmidt