Boligudvalget 2009-10
L 47 Spørgsmål 2
Offentligt
754055_0001.png
754055_0002.png

Boligudvalget

Til:

Dato:

OMTRYKT

Økonomi- og erhvervsministeren9. november 200910. november 2009 (Ændret adressat)
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:

L 47

Forslag til lov om ændring af lov om bygnings- og boligregistrering. (Indsamling af energioplysninger m.v.).Af økonomi- og erhvervsministeren (Lene Espersen).

Spørgsmål 2

Hvad er ministerens holdning til et forslag om, at udarbejde et danmarkskort overvarmespil, hvor alle landet bygninger fotograferes fra luften med et varmefølsomtkamera, hvorefter oplysningerne lægges tilgængelig for alle på Internettet?

Spørgsmål 3

Hvad er ministerens holdning til et forslag om, at alle boligejere og virksomhederfår tilbudt et bygningstjek af en energikonsulent, således at de, som overvejer atinvestere i bygninger, kan få rådgivning om, hvordan man kan få nedbragt sitenergiforbrug?

Spørgsmål 4

Hvad er ministerens holdning til et forslag om, at indføre en skrotpræmie på15.000 kr. til personer, som erstatter olie- eller gasfyr med varmepumper, sol-eller fjernvarme m.m.?

Spørgsmål 5

Hvad er status fordelt på kommuner for energimærkningen af kommunalebygninger?

Spørgsmål 6

Ministeren bedes oplyse, om regeringen har en strategi for at sikre, atkommunerne kommer i gang med energireduktioner i de energimærkedebygninger?

Spørgsmål 7

Er ministeren enig i, at anlægsloftet har begrænset kommunernes mulighederfor tiltag med henblik på at nedbringe energiforbruget i kommunale bygninger?
1/2

Spørgsmål 8

Er ministeren enig i, at det er vigtigt at give kommunerne økonomisk råderum til,at de kan få nedbragt energiforbruget i de kommunale bygninger hurtigst muligt?
Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Thomas Jensen (S).Svaret bedes sendt elektronisk til spørgeren på[email protected]og til[email protected].
På udvalgets vegne
Nanna Westerbyformand.
1/2