Skatteudvalget 2008-09
L 205 Bilag 13
Offentligt
688603_0001.png
688603_0002.png
Guldborg Ulimited ApSStore Torv 9, 2. sal8000 Aarhus CAtt.: Poul GuldborgE-mail.: [email protected]

Skatteudvalget

ChristiansborgDK-1240 København KTlf. +45 33 37 55 00Fax +45 33 32 85 36www.ft.dk[email protected]
19. maj 2009
Jeg bekræfter hermed den telefoniske aftale, om at I kan få foretræde for Fol-ketingets Skatteudvalg tirsdag den 26. maj 2009, kl. 10.00 (med mulighed forventetid) i vær. 2-080. I bedes møde i Folketingets hovedindgang 15 minutterfør, foretrædet skal finde sted. I portvagten modtager I et navneskilt, der skalbæres synligt, mens I opholder jer på Christiansborg.
Ref.: L 205 – Bilag 13KontaktSherie FaldingKontorfuldmægtig
Deputationer i folketingsudvalg foregår normalt efter følgende retningslinjer:1. Deltagerne i deputationen skal have et naturligt tilhørsforhold til den per-son, organisation, forening eller lign., som søger foretræde, (f.eks. somadvokat, medlem eller ansat). Personer uden egentlig tilknytning til deputa-tionen kan således ikke deltage i foretrædet.2. Deputationen får adgang til ved sin ordfører - eventuelt suppleret af andredeltagere - kortfattet at redegøre for sine synspunkter.3. Udvalgets medlemmer kan stille spørgsmål, efter deputationen har haftordet. Spørgsmålene stilles i spørgerunder, dvs. at udvalgsmedlemmernenormalt stiller et antal spørgsmål, før deputationen får lejlighed til at svare.4. Egentlig forhandling finder ikke sted mellem deputationen og udvalget,men de synspunkter, som deputationen fremfører, indgår i udvalgets fort-satte overvejelser. Deputationen kan ikke stille spørgsmål til udvalget.5. Deputationen har maksimum 15 minutter til at fremføre sine synspunkterog til at besvare eventuelle spørgsmål fra medlemmerne.Udvalgsmøder foregår for lukkede døre, hvis udvalget ikke har bestemt andet.Der tages ikke referat af udvalgsmøder.De oplysninger, en deputation giver på et udvalgsmøde, vil dog kunne videre-gives til offentligheden, medmindre deputationen fremsætter ønske om fortro-
1/1
lig behandling af oplysningerne eller de af anden grund er fortrolige. Det gæl-der både for udvalgsmedlemmer og for de personer, der har været med i de-putationen.Eventuelt [ yderligt ] skriftligt materiale til udvalget bedes så vidt muligt sendttil Folketingets skatteudvalg i så god tid, at udvalget har mulighed for at gøresig bekendt med materialets indhold. Uddybning af materialet kan ske i fore-trædet.Navne og tilhørsforhold på deltagerne i deputationen bedes meddelt, gerne påe-mail [email protected] eller telefonisk (3337 55 32) senest dageninden foretrædet skal finde sted. Ligeledes bedes evt. ønsker om brug afoverhead-projector eller andet meddelt.Eventuelle ændringer i deputationens sammensætning bedes meddelt senestkl. 11.00 dagen før foretrædet finder sted.
Med venlig hilsen
Sherie F. SørensenKontorfuldmægtig
2/2