L 7 Forslag til lov om ændring af børnefamilieydelsesloven. (Forhøjelse af børnefamilieydelsen til børn under 3 år).

Af: Skatteminister Kristian Jensen (V)
Udvalg: Skatteudvalget
Samling: 2007-08 (2. samling)
Status: Stadfæstet

Spørgsmål

5 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
L 7 - spørgsmål 1 Spm. om at oplyse, hvor stor den samlede besparelse på børnefamilieydelsen har været siden den 1. januar 2004 som følge af vedtagelsen af L 61, til skatteministeren Spørgsmålet har tidligere været stillet i folketingsåret 2007-08, 1. samling, jf. L 18 -
L 7 svar 1 og 2 (pdf-version)
Html-version
Spm. om at oplyse, hvor stor den samlede besparelse på børnefamilieydelsen har været siden den 1. januar 2004 som følge af vedtagelsen af L 61, til skatteministeren (pdf-version)
Html-version
L 7 - spørgsmål 2 Spm. om at oplyse, hvordan regeringen forventer, at satserne for børnefamilieydelsen vil udvikle sig i budgetoverslagsårene, til skatteministeren Spørgsmålet har tidligere været stillet i folketingsåret 2007-08, 1. samling, jf. L 18 - spørgsmål 2.
L 7 svar 1 og 2 (pdf-version)
Html-version
Spm. om at oplyse, hvordan regeringen forventer, at satserne for børnefamilieydelsen vil udvikle sig i budgetoverslagsårene, til skatteministeren (pdf-version)
Html-version
L 7 - spørgsmål 3 Spm. om at oplyse, hvorledes andre overførselsindkomster end børnefamilieydelsen vil udvikle sig i budgetoverslagsårene, til skatteministeren
Svar på L 7 spm 3 (pdf-version)
Html-version
Spm. om at oplyse, hvorledes andre overførselsindkomster end børnefamilieydelsen vil udvikle sig i budgetoverslagsårene, til skatteministeren (pdf-version)
Html-version
L 7 - spørgsmål 4 Spm. om at redegøre for, hvorfor det ikke er alle overførselsindkomster, der er blevet udhulet på grund af en forringet prisregulering, der skal hæves som det nu sker for børnechecken til de mindste børn, til skatteministeren
L 7 svar på spm 4 (pdf-version)
Html-version
Spm. om at redegøre for, hvorfor det ikke er alle overførselsindkomster, der er blevet udhulet på grund af en forringet prisregulering, der skal hæves som det nu sker for børnechecken til de mindste børn, til skatteministeren (pdf-version)
Html-version
L 7 - spørgsmål 5 Spm. om ministeren kan redegøre for, hvorledes forhøjelsen af børnefamilieydelsen relaterer sig til regeringens kommende finanslov, for så vidt angår finansiering, og hvad den samlede finanseffekt bliver, til skatteministeren
Svar på L 7 - spl. 5 (pdf-version)
Html-version
Spm. om ministeren kan redegøre for, hvorledes forhøjelsen af børnefamilieydelsen relaterer sig til regeringens kommende finanslov, for så vidt angår finansiering, og hvad den samlede finanseffekt bliver, til skatteministeren (pdf-version)
Html-version
5 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200