Dato:

22. februar 2007

Kontor:

Danskuddannelsesenheden

J.nr.:

2006/4000-78

Sagsbeh.:

CHH

Fil-navn:

Besvarelse

 

 

 

Besvarelse af spørgsmål nr. 16 ad L 93 stillet af Folketingets Udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik til ministeren for flygtninge, indvandrere og integration den 8. februar 2007.

 

Spørgsmål:

”Ministeren bedes redegøre nærmere for udarbejdelsen af den film, som indgår i uddannelsespakken, herunder oplyse, om det vil ske i samarbejde med Udenrigsministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet eller om filmen alene vil blive udarbejdet af Integrationsministeriet.”

Svar:

Det er Integrationsministeriet, der har ansvaret for udarbejdelse af filmen, der skal indgå i uddannelsespakken. Men relevante ministerier som for eksempel Udenrigsministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet vil løbende blive hørt i processen.

 

Forarbejdet til udarbejdelse af filmen samt det øvrige materiale til uddannelsespakken vil blive igangsat ultimo februar 2007 parallelt med arbejdet i den tværministerielle arbejdsgruppe, der skal lave en foranalyse af implementeringen af indvandringsprøven. Det er derfor endnu for tidligt at redegøre nærmere for arbejdet med udarbejdelse af filmen. Â