Til

Folketinget - Skatteudvalget

 

L 121 – Forslag til Lov om ændring af forskellige skattelove (Enklere forskuds- og selvangivelsesprocedure samt frivillig indberetningsordning af gaver m.v.) 

Hermed fremsendes et ændringsforslag, som jeg ønsker at stille ved 3. behandlingen af ovennævnte lovforslag.

Ændringsforslaget er en konsekvens af Folketingets vedtagelse den 6. april 2006 af L 115 – Forslag til Lov om ændring af skattekontrolloven og lov om opkrævning og inddrivelse af visse fordringer (Administrativ bistand i skattesager, som ikke er straffesager).

 

Kristian Jensen

 

 

                                                                   /Tony Gønge Nielsen

 

 


 

   

 

 

                                                          Ændringsforslag

                                                                       til

3. behandlingen af Forslag til Lov om ændring af forskellige skattelove (Enklere forskuds- og selvangivelsesprocedure samt frivillig indberetningsordning af gaver m.v.) 

 

                                                     Til § 5

1)      I nr. 7 ændres Ӥ 8 Y” til: Ӥ 8 Æ”.  

[Konsekvensændring som følge af vedtagelsen den 6. april 2006 af L 115 - Forslag til Lov om ændring af skattekontrolloven og lov om opkrævning og inddrivelse af visse fordringer (Administrativ bistand i skattesager, som ikke er straffesager)].

 

                                                  Bemærkninger

Til nr. 1

Ændringsforslaget skyldes Folketingets vedtagelse den 6. april 2006 af L 115 -Forslag til Lov om ændring af skattekontrolloven og lov om opkrævning og inddrivelse af visse fordringer (Administrativ bistand i skattesager, som ikke er straffesager). Ved den nævnte lovs § 1, nr. 1, indsættes efter skattekontrollovens § 8 X  nye bestemmelser i § 8 Y og § 8 Z. Den foreslåede bestemmelse i § 5, nr. 7, i L 121, må herefter blive ”§ 8 Æ”.