Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

 

 

Den 29. juni 2006

J. nr.: 2022

 

 

 

 

Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har ved skrivelse af 26. juni 2006 ( FLF  alm. del spørgsmål 343 og 345 ) anmodet om min besvarelse af følgende spørgsmål:

 

 

 

Spørgsmål nr. 435

”Nu da der øjensynlig er en ny bekendtgørelse om fugleinfluenza undervejs, bedes ministeren oplyse, hvorfor han ikke i forbindelse de mange forskellige lejligheder, hvor han og udvalget har drøftet fugleinfluenza, har orienteret udvalget om, at han havde nye regler på bedding.”

 

 

Svar:

Jeg kan oplyse, at jeg ved besvarelse den 14. juni 2006 af spørgsmål nr. S 5280 fra medlem af Folketinget Per Clausen og senest den 26. juni 2006 ved besvarelsen af spørgsmål nr. 372 (FLF alm.del – bilag 500) har redegjort for Fødevarestyrelsens arbejde med det udkast til bekendtgørelse, som nu har været sendt i høring, herunder at det nævnte regelsæt inden for den nærmeste fremtid ville blive sendt i høring hos relevante høringsparter. Der henvises til disse besvarelser.

 

Jeg vil løbende holde udvalget orienteret om det videre arbejde med den nye bekendtgørelse og forventer i lyset af de indkomne høringssvar også at inddrage ordførerne, inden reglerne sættes i kraft.

 

Der henvises i øvrigt til besvarelsen af spørgsmål nr. 434.

 

 

 

 

Lars Barfoed

 

 

 

/Birgit Gottlieb