Konference om Private and family life for LGBTI people den 2. marts 2018 i Landstingssalen
Dato: 02-03-2018
Starttidspunkt: 09.00
Sluttidspunkt: 13.00
Sted: Landstingssalen
Regeringen, Folketinget og Europarådets Parlamentariske Forsamling arrangerer i fællesskab en konference om Private and family life for LGBTI

Konference om Private and family life for LGBTI people afholdes fredag den 2. marts 2018 kl. 9.30 - 13.00 i Landstingssalen. Baggrunden for konferencen er, at Danmark fra november 2017 til maj 2018 er formand for Europarådet, og at en af prioriteterne for det danske formandskab er ligestilling. I betragtning af, at Danmark var det første land i verden til at tillade registreret partnerskab, har de tre arrangører fundet det naturligt under ligestillingsprioriteten at afholde en konference om situationen for LGBTI personers familieliv.

Hovedtaler på konferencen bliver Katherine Zappone, irsk minister for børn og unge og selv erklæret lesbisk. Desuden vil der være en rundbordsdiskussion om regnbuefamilier.

Konferencen afholdes på engelsk.

Program for konferencen kan findes her.

Tilmeld dig her

Konferencen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen begynder.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Mette Vestergaard

Udvalgssekretær

Telefon:+45 33375517

Send e-mail

Kenneth Finsen

Kontorfuldmægtig

Telefon: +45 33 37 36 07

Send e-mail