Hvor kan jeg se regeringens lovkatalog?

Lovkataloget ligger på Statsministeriets hjemmeside, når det er offentliggjort efter statsministerens åbningsredegørelse i Folketinget.

Opdatering af redegørelsen kan ske i løbet af folketingsåret. Det foregår ved, at regeringen sender dokumentet som et bilag til Udvalget for Forretningsordenen. Den seneste opdatering af lovkataloget er martsredegørelsen.

Lovkataloget er formelt den skriftlige del af statsministerens åbningsredegørelse, som han giver til Folketinget på den første mødedag i en ny folketingssamling. Det indeholder en oversigt over de initiativer, regeringen planlægger i det kommende år. Lovkataloget ligger som en publikation på Statsministeriets hjemmeside, når talen er holdt.

Den mundtlige del af åbningsredegørelsen kaldes også for trontalen og er nummereret som R 1 blandt de parlamentariske dokumenter.

Stil et spørgsmål
Større
Du kan selv stille et spørgsmål til Folketingets Oplysning. Brug linket herunder. Hvis du sender dit spørgsmål inden klokken 15.00 på hverdage, kan du regne med at få svar samme dag.