Publikationer

Din søgning gav 9 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
Året der gik i Folketinget 2008-09

Magasinet giver et tilbageblik på folketingsåret 2008-09. Det handler om det parlamentariske arbejde og arbejdet i Folketingets Præsidium. Læs bl.a. om sager, begivenheder og beslutninger, der satte deres præg på folketingsåret, og om tal og tendenser i Folketingssalen og i udvalgene. Magasinet byder desuden på artikler om de særlige aktiviteter og opgaver, der i øvrigt har været fokus på i Folketinget og i Folketingets Administration – en arbejdsplads med godt 400 ansatte.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 64

Året der gik i Folketinget 2009-10

Magasinet giver et tilbageblik på folketingsåret 2009-10. Det handler om det parlamentariske arbejde og arbejdet i Folketingets Præsidium. Læs bl.a. om sager, begivenheder og beslutninger, der satte deres præg på folketingsåret, og om tal og tendenser i Folketingssalen og i udvalgene. Magasinet byder desuden på artikler om de særlige aktiviteter og opgaver, der i øvrigt har været fokus på i Folketinget og i Folketingets Administration – en arbejdsplads med godt 400 ansatte.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 73

Året der gik i Folketinget 2010-11

Folketingets årsberetning giver et tilbageblik på folketingsåret 2010-11. ”Året der gik i Folketinget” beskriver bl.a. tal og tendenser i det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene. Få f.eks. en forklaring på, hvorfor mødelængden i Folketingssalen var markant kortere i det forgangne år end i de foregående år. Temaartiklen ”Folketingsvalg 2011” giver et indblik i, hvad der optager medarbejderne i Folketingets Administration i forbindelse med et folketingsvalg. Og i ”Nyt fra Folketinget 2010-11” opridses de projekter, begivenheder og beslutninger, der i øvrigt har været på dagsordenen i folketingsåret 2010-11. Læs bl.a. om et nyt tv-site på folketinget.dk, der har gjort Folketinget til et førende parlament i forhold til åbenhed og tilgængelighed til det parlamentariske arbejde.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 26

Året, der gik, i Folketinget 2011-12

Folketingets årsberetning giver et tilbageblik på det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene i folketingsåret 2011-12. Den parlamentariske beretning indeholder nøgletal for det politiske arbejde og beskriver sager, der satte deres præg på folketingsåret. Flere af disse var også temaet for henvendelser til Folketingets Oplysning, hvilket kan læses af top ti over oftest stillede spørgsmål. I statistikdelen over det parlamentariske arbejde i Folketinget 2011-12 kan du bl.a. se en opgørelse over hvor mange spørgsmål de enkelte folketingsmedlemmer stillede i salen, ligesom der findes tabeller over antallet af lovforslag, beslutningsforslag, afholdte samråd og udvalgsdokumenter. I det daglige politiske arbejde indgås der til stadighed forlig, aftaler, forståelser etc. mellem de politiske partier. Årsberetningen indeholder en kort beskrivelse af de vigtigste forlig og aftaler. Der er også tal og fakta fra Folketingets Administration, som f.eks. et organisationsdiagram, personaleoplysninger og omtale af strategiske projekter og indsatsområder.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 62

Året, der gik, i Folketinget 2012-13

Folketingets årsberetning giver et tilbageblik på det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene i folketingsåret 2012-13. Den parlamentariske beretning indeholder nøgletal for det politiske arbejde og beskriver sager, der satte deres præg på folketingsåret. Flere af disse var også temaet for henvendelser til Folketingets Oplysning, hvilket kan læses af top ti over oftest stillede spørgsmål. I statistikdelen over det parlamentariske arbejde i Folketinget 2012-13 kan du bl.a. se en opgørelse over hvor mange spørgsmål de enkelte folketingsmedlemmer stillede i salen, ligesom der findes tabeller over antallet af lovforslag, beslutningsforslag, afholdte samråd og udvalgsdokumenter. I det daglige politiske arbejde indgås der til stadighed forlig, aftaler, forståelser etc. mellem de politiske partier. Som noget nyt indeholder årsberetningen i år beskrivelser af udvalgenes øvrige aktiviteter samt delegationernes aktiviteter. Årsberetningen indeholder en kort beskrivelse af de vigtigste forlig og aftaler. Der er også tal og fakta fra Folketingets Administration, som f.eks. et organisationsdiagram, personaleoplysninger og omtale af strategiske projekter og indsatsområder.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 104

Året, der gik, i Folketinget 2013-14

Folketingets årsberetning giver et tilbageblik på det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene i folketingsåret 2013-14. Den parlamentariske beretning indeholder nøgletal for det politiske arbejde og beskriver sager, der satte deres præg på folketingsåret. Flere af disse var også temaet for henvendelser til Folketingets Oplysning, hvilket kan læses af top ti over oftest stillede spørgsmål. I statistikdelen over det parlamentariske arbejde i Folketinget 2013-14 kan du bl.a. se en opgørelse over hvor mange spørgsmål de enkelte folketingsmedlemmer stillede i salen, ligesom der findes tabeller over antallet af lovforslag, beslutningsforslag, afholdte samråd og udvalgsdokumenter. I det daglige politiske arbejde indgås der til stadighed forlig, aftaler, forståelser etc. mellem de politiske partier. Årsberetningen indeholder en kort beskrivelse af de vigtigste forlig og aftaler. Der er også tal og fakta fra Folketingets Administration, som f.eks. et organisationsdiagram, personaleoplysninger og omtale af strategiske projekter og indsatsområder.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 104

Året, der gik, i Folketinget 2014-15

Folketingets årsberetning er udkommet og giver et tilbageblik på det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene i folketingsåret 2014-15.Den parlamentariske beretning indeholder nøgletal for det politiske arbejde og beskriver sager, der satte deres præg på folketingsåret. Flere af disse var også temaet for henvendelser til Folketingets oplysningstjenester, hvilket kan læses af top ti over oftest stillede spørgsmål til henholdsvis Folketingets Oplysning og Folketingets EU-Oplysning.I statistikdelen over det parlamentariske arbejde i Folketinget 2014-15 kan du bl.a. se en opgørelse over hvor mange spørgsmål de enkelte folketingsmedlemmer stillede i salen, ligesom der findes tabeller over antallet af lovforslag, beslutningsforslag, afholdte samråd og udvalgsdokumenter.I det daglige politiske arbejde indgås der til stadighed forlig, aftaler, forståelser etc. mellem de politiske partier. Årsberetningen indeholder en kort beskrivelse af de vigtigste forlig og aftaler.Der er også tal og fakta fra Folketingets Administration, som f.eks. et organisationsdiagram, personaleoplysninger og omtale af strategiske projekter og indsatsområder. Årsberetningen udgives af Folketingets Administration.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 106

Året, der gik, i Folketinget 2015-16

Folketingets årsberetning er udkommet og giver et tilbageblik på det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene i folketingsåret 2015-16. Den parlamentariske beretning indeholder nøgletal for det politiske arbejde og beskriver sager, der satte deres præg på folketingsåret. Flere af disse var også temaet for henvendelser til Folketingets oplysningstjenester, hvilket kan læses af top ti over oftest stillede spørgsmål til henholdsvis Folketingets Oplysning og Folketingets EU-Oplysning. I statistikdelen over det parlamentariske arbejde i Folketinget 2015-16 kan du bl.a. se en opgørelse over hvor mange spørgsmål de enkelte folketingsmedlemmer stillede i salen, ligesom der findes tabeller over antallet af lovforslag, beslutningsforslag, afholdte samråd og udvalgsdokumenter. I det daglige politiske arbejde indgås der til stadighed forlig, aftaler, forståelser etc. mellem de politiske partier. Årsberetningen indeholder en kort beskrivelse af de vigtigste forlig og aftaler. Der er også tal og fakta fra Folketingets Administration, som f.eks. et organisationsdiagram, personaleoplysninger og omtale af strategiske projekter og indsatsområder. Årsberetningen udgives af Folketingets Administration.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 97

Året, der gik, i Folketinget 2016-17

Folketingets årsberetning er udkommet og giver et tilbageblik på det politiske arbejde i Folketingssalen og udvalgene i folketingsåret 2016-17. Den parlamentariske beretning indeholder nøgletal for det politiske arbejde og beskriver sager, der satte deres præg på folketingsåret. Flere af disse var også temaet for henvendelser til Folketingets oplysningstjenester, hvilket kan læses af top ti over oftest stillede spørgsmål til henholdsvis Folketingets Oplysning og Folketingets EU-Oplysning. I statistikdelen over det parlamentariske arbejde i Folketinget 2016-17 kan du bl.a. se en opgørelse over hvor mange spørgsmål de enkelte folketingsmedlemmer stillede i salen, ligesom der findes tabeller over antallet af lovforslag, beslutningsforslag, afholdte samråd og udvalgsdokumenter. I det daglige politiske arbejde indgås der til stadighed forlig, aftaler, forståelser etc. mellem de politiske partier. Årsberetningen indeholder en kort beskrivelse af de vigtigste forlig og aftaler. Der er også tal og fakta fra Folketingets Administration, som f.eks. et organisationsdiagram, personaleoplysninger og omtale af strategiske projekter og indsatsområder. Årsberetningen udgives af Folketingets Administration.

Emne: Årsberetninger

Antal sider: 120

Din søgning gav 9 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
Din bestilling Antal