Referater af Folketingets forhandlinger er nu tilgængelige til download

13.12.2017

Det er nu muligt at hente filer med referater fra Folketingets forhandlinger i XML-format.

Filerne vil kunne hentes via FTP og de vil blive lagt i samlingsorden. Indtil videre er samlingen 20161 komplet og 20171 er under opdatering. De øvrige samlinger tilbage til 20091 vil blive uploaded i løbet af foråret 2018. 

Filerne vil blive opdateret i samme takt som PDF-filerne og HTML-filerne på ft.dk.

Referaterne fra Folketingets forhandlinger gøres løbende offentligt tilgængelige i foreløbig form, og de foreløbige referater revideres et antal gange, uden at det markeres i referaterne, at der er sket ændringer. Efter korrekturlæsning gøres referaterne endelige, og i den forbindelse fjernes markeringen af, at det er et foreløbigt referat. Brugere af Folketingets data forpligter sig til at gøre deres brugere bekendt med, om der er tale om referatet af Folketingets forhandlinger i en foreløbig eller endelig form. Endvidere skal brugere af Folketingets data stille krav til deres brugere om, at de ligeledes tydeliggør, om der er tale om referatet af Folketingets forhandlinger i foreløbig eller endelig form.   

Følgende vil også være at finde på hjemmesiden: de skemaer som XML'en baserer sig på og en teknisk beskrivelse af de enkelte xml-tags.

Læs mere om det i ODA-browserens brugervejledning, som du kan finde her: Oda-browser Brugervejledning

Hvis du har specifikke spørgsmål vedr. anvendelse af de åbne data, kan du kontakte Folketingets webmaster på webmaster@ft.dk.

Du kan også kontakte Folketingets Oplysning, hvis du har andre spørgsmål om Folketingets arbejde. 

Se flere nyheder fra Folketinget