Udvalget for Landdistrikter og Øer holder høring om public service i landdistrikterne i Egtved

21.02.2018

Den åbne høring finder sted den 23. februar 2018 kl. 14-17 og kan også ses live på Folketingets hjemmeside.

”Udvalget ser meget frem til en spændende høring. Public service i landdistrikterne er et emne, som udvalget er meget optaget af, og som er meget relevant i forhold til det udspil til en ny medieaftale, som regeringen ventes at præsentere inden længe. Jeg er glad for, at der deltager meget kompetente oplægsholdere på høringen med kulturminister Mette Bock i spidsen. Vi er også meget glade for, at høringen kan finde sted hos Landdistrikternes Fællesråd i Egtved – udenfor for Christiansborgs mure”, siger formanden for Udvalget for Landdistrikter og Øer, Peter Juel Jensen (V).

Høringen kommer mere konkret til at handle om en belysning og drøftelse af public servicemediernes dækning af nyheder, begivenheder, kultur og samfundsliv m.m. i regioner, yderområder og landdistrikter.

Blandt oplægsholderne er kulturminister Mette Bock (LA), Anne Marie Dohm, direktør for DR Danmark, Jacob Kwon, nyhedschef TV2, Peter Orry Jensen, chefredaktør, Jysk Fynske Medier, professor Frands Mortensen, Aarhus Universitet m.fl.

Læs mere om høringen her.


Se flere nyheder fra Folketinget