Åben høring om sømilitære udfordringer, ubåde og minelægning

11.09.2017

De senere års sikkerhedspolitiske udvikling har afstedkommet en debat om, hvilke kapaciteter det danske forsvar har brug for i årene, der kommer. På høringen vil Forsvarsudvalget sætte fokus på de sømilitære udfordringer i Østersøområdet, herunder en særlig fokus på ubåde og minelægning.

Folketingets forsvarsforligspartier skal i dette efterår forhandle det kommende forsvarsforlig. I den forbindelse ønsker Forsvarsudvalget at sætte fokus på de sømilitære udfordringer, forsvaret står over for. En række eksperter og sagkyndige vil på høringen give udvalget deres analyser af særlig udfordringerne i Østersøområdet. Desuden vil udvalget rette en særlig fokus på ubåde og minelægning.

Læs programmet

Tilmelding m.m.

Høringen er åben for alle som tilhørere, men tilmelding er nødvendig - også for pressen. Der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.¨

Du kan tilmelde dig her. Tilmelding skal ske senest dagen inden høringen kl. 11.00.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen begynder.
Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.
Høringen tv-optages og vil blive livestreamet her på hjemmesiden, hvor den også kan findes efterfølgende. Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [20.09.2017]
Sideansvarlig: Jesper Thinghuus