Åben høring om de specialiserede socialtilbud

17.05.2017

Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg holder åben høring om specialiserede socialtilbud. Høringen finder sted onsdag den 17. maj kl. 13.00 – 15.30 i lokale 1-133 på Christiansborg.

Formålet med høringen er at få viden om, hvorvidt de store ændringer i strukturen på socialområdet fortsat sikrer høj specialiserede tilbud, rådgivning og praksis for mennesker med handicap. Hvordan sikrer vi, at ny forskning bliver til nyttig viden for mennesker, der har behov for specialiserede tilbud som følge af et handicap, og hvordan sikrer vi, at den teknologiske udvikling kommer denne gruppe til gode?

Se programmet for dagen her.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske tirsdag den 16. maj  kl. 10. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Se flere nyheder fra Folketinget