Transport-, Bygnings- og Boligudvalget besøger Nordsjælland

03.01.2017

Folketingets Transport-, Bygnings- og Boligudvalg besøger Frederikssund, Hundested og Hillerød den 4. januar 2017. Formålet med besøgene er at se nærmere på en række af områdernes vigtige og kommende infrastruktur- og byudviklingsprojekter og samtidig drøfte en række trafikale udfordringer med lokale og regionale politikere og andre.

Studieturen begynder i Frederikssund, hvor udvalget skal høre om byudviklingsprojektet i Vinge, og herefter går turen videre til området, hvor den kommende Kronprinsesse Marys Bro skal føres over Roskilde Fjord.

Bagefter drager delegationen videre til Hundested Havn i Halsnæs Kommune for at se på en rekreativ udnyttelse af havnearealerne og drøfte situationen for mindre havne med lokale politikere og shippingvirksomheden Baltic Shipping.

Inden turen går tilbage, besøger udvalget Hillerød. Her skal udvalget se og høre om planerne for en ombygning af Hillerød Station samt planerne for en ny bydel og en ny station ved Favrholm. Udvalget skal desuden drøfte mulighederne for en forlængelse af Hillerødmotorvejen med lokale og regionale politikere m.fl.

Pressehenvendelser kan rettes til udvalgssekretær Jakob Willum Slot på 3337 5553, udvalgssekretær Morten Lorentzen 3337 5556 eller direkte til de enkelte deltagende folketingsmedlemmer. Deltagerliste og program kan ses her.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]