7-12-2016 PISA-høring – fokus på social ulighed

29.11.2016

Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg afholder i samarbejde med Formandsskabet for Rådet for Børns Læring åben høring om PISA med fokus på social ulighed. Høringen finder sted onsdag d. 7. december kl. 13.30-16.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Et af målene i folkeskolereformen er at mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater. Den 6. december i år udkommer resultaterne af sidste års PISA-undersøgelse, og det er med udgangspunkt i de nye resultater, at udvalget og Rådet ønsker at sætte fokus på, hvor stor betydning social baggrund har for børns uddannelsesmuligheder i Danmark.

Se hele programmet  her

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest tirsdag den 6. december kl. 11. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal. 

Se præsentationerne fra høringen her  BUU alm. del – bilag 46

Se flere nyheder fra Folketinget