Tak for besøget hos Folketingets oplysningstjenester på UFM’16

13.09.2016

Den 8.-9. september deltog Folketingets oplysningstjenester i Ungdommens Folkemøde, som fandt sted i Søndermarken på Frederiksberg. Ungdommens folkemøde var en to-dage lang "demokratisk festival", hvis mål var, at få unge til at udforske hvad demokratisk deltagelse kan være.

Folketingets Oplysning og Folketingets EU-Oplysning havde en stand foran en af de to hovedscener, hvor de deltagende kunne at tage en snak med bl.a. MF'er Marcus Knuth (V), Signe Munk (SF) og Jeppe Jakobsen (DF) samt Folketingets Formand, Pia Kjærsgaard (DF).

Derudover var der blevet lavet et lykkehjul til lejligheden med 16 spørgsmål, hvor der kunne vindes små præmier.

Ydermere kunne de unge forsøge sig med quiz'en "Tip en 13'er" med spørgsmål såsom:

  • Hvor mange medlemmer er der af Folketinget?
  • Hvad er Brexit?
  • Hvor mange år kan man sidde som statsminister?

 

Vi ønsker at takke alle dem som deltog i quiz'en og ønsker stort tillykke til vores tre heldige vindere af 2 biografbilletter:

  • Tim Tørnqvist Jensen
  • Emilie Werenberg
  • Torbjørn Rota Knudsen

 

Om UFM’16

Ungdommens Folkemøde fandt sted den 8. og 9. september. Arrangøren Ungdomsbureauet er en non-profit organisation, hvis mål det er at sikre unges muligheder - muligheder for at komme til orde, muligheder for at blive hørt og muligheder for at få indflydelse. Og de har med baggrund i disse visioner for første gang arrangeret et folkemøde med unge som målgruppe.

Til Ungdommens Folkemøde var der over 60 organisationer, 3 scener og over 20.000 unge fra hele landet.Se flere nyheder fra Folketinget

Sideansvarlig: Webredaktion