21-09-2016 Åben høring om kultur i den åbne skole

15.09.2016

Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg og Kulturudvalg inviterer til høring om kultur i den åbne skole. Høringen er åben for alle og finder sted onsdag den 21. september 2016 kl. 10.00-12.45 i Landstingssalen på Christiansborg.

Formålet med høringen er:

  • at bidrage til kortlægning af det eksisterende samarbejde mellem kultur- og idrætslivet og skolerne i dag,
  • at præsentere de gode erfaringer,
  • at sætte fokus på en evaluering og formidling af erfaringerne, der kan bidrage til brug af disse i hele landet,
  • at belyse mulighederne for en fuld implementering, der skaber en lige og demokratisk ret for børn i hele landet til at møde kunstarterne og idrættens tilbud i deres skoletid.


Programmet for høringen kan findes her.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendigt (også for pressen). Tilmelding skal ske senest den 20. september kl. 11. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Klik her for tilmelding

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter.
Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Se flere nyheder fra Folketinget

Sideansvarlig: Vibeke Scheel