12-09-2016 Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget besøger virksomheder i Midtjylland

12.09.2016

Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg skal mandag den 12. september 2016 på studiebesøg hos en række virksomheder inden for forskellige brancher i Midtjylland.

Turen er et led i udvalgets fokus på produktionsvirksomheder i Danmark og skal give udvalget indsigt i forskellige typer virksomheders situation og fremtidsudsigter. Det giver samtidig udvalget mulighed for gode drøftelser med virksomhederne om blandt andet innovation, vækst, udvikling og beskæftigelse.


”Vi ser i udvalget meget frem til at skulle besøge fem spændende produktionsvirksomheder i Midtjylland. Et studiebesøg af denne karakter er meget vigtig for os, da vi kan få et førstehåndsindtryk af de potentialer og udfordringer, som de forskellige typer virksomheder står overfor”, siger Morten Bødskov (S), formand for Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalg.


Besøget begynder på Grundfos i Bjerringbro og herefter går turen til MASCOT i Silkeborg, Multicut A/S i Vildbjerg og Siemens Wind Power A/S i Brande for så at slutte af hos Lego i Billund. Emnerne for drøftelserne med virksomhederne vil kredse omkring vækst, beskæftigelse, uddannelse, innovation, teknologi, konkurrence og eksport. 

Besøget skal ses i forlængelse af udvalgets besøg hos en række produktionsvirksomheder i Østdanmark i efteråret 2015 samt en høring på Christiansborg om netop produktionsvirksomheder i Danmark den 7. september 2016.

Program og deltagerliste kan ses her.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalgs formand, Morten Bødskov (S), tlf. 3337 4008 eller udvalgssekretær Thomas S. Sarup, tlf. 3337 3628.


 

Se flere nyheder fra Folketinget

Sideansvarlig: Vibeke Scheel