14-09-2016 Åben høring om nationale tests i folkeskolen

27.08.2016

Børne- og Undervisningsudvalget inviterer til høring om nationale tests i folkeskolen. Høringen er åben for alle og finder sted onsdag den 14. september 2016 kl. 9.30-12.30 i Landstingssalen på Christiansborg.

Høringen har til formål at sætte fokus på udviklingen af nationale tests, testenes målsikkerhed og anvendelsen af testene i folkeskolen. De inviterede oplægsholdere vil derfor bl.a. holde oplæg om, hvordan de nationale tests anvendes i undervisningen, og hvad vi måler med testene og med hvilken sikkerhed.

Se programmet her

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendigt (også for pressen). Tilmelding skal ske senest den 13. september kl. 11.00.
Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Klik her for tilmelding

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter.

Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Se flere nyheder fra Folketinget

Sideansvarlig: Vibeke Scheel