Åben høring: ”Hvordan styrker vi ProduktionsDanmark?”

15.08.2016

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget afholder åben høring om, hvordan vi styrker produktionserhvervet i Danmark onsdag den 7. september 2016 kl. 12.30-15.30 i Landstingssalen, Christiansborg.

På høringen vil formanden for Produktionspanelet Niels B. Christiansen sammen med to medlemmer af Produktionspanelet Peder Holk Nielsen og Claus Jensen holde indlæg om Produktionspanelets anbefalinger til et styrket produktionserhverv med fokus på bl.a. investeringer, forskning og udvikling af avanceret teknologi og sikring af velkvalificeret medarbejdere. Endvidere vil formanden for Produktivitetskommissionen Peter Birch Sørensen fortælle om Produktivitetskommissionens anbefalinger med relevans for et styrket produktionserhverv.  Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen afslutter høringen med et indlæg om regeringens synspunkter og planer.

I høringen deltager et debatpanel, med repræsentanter fra bl.a. arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationer, som kan stille spørgsmål til oplægsholderne og debattere høringens temaer. Der deltager endvidere et politisk panel bestående fortrinsvis af partiernes erhvervsordførere.

Beskæftigelsesudvalget, Miljø- og Fødevareudvalget, Uddannelses- og Forskningsudvalget og Udvalget for Landdistrikter og Øer er inviteret til at deltage i høringen.

Hent program for høringen her
Hent præsentationer her

Tilmelding

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig. Ønsker du at tilmelde dig/jer høringen skal du sende en e-mail med angivelse af navn(e) og organisation til tilmelding@ft.dk. Fristen er mandag den 5. september 2016, kl. 14.00.

Vigtigt: Angiv navnet på høringen "ProduktionsDanmark" i emnefeltet.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed. Tilmelding er derfor ikke gyldig, før du har modtaget en bekræftelse pr. mail.

Høringen vil blive streamet live på Folketingets hjemmeside og vises desuden på Folketingets tv-kanal.

Se flere nyheder fra Folketinget